SENEST SET
FAVORITTER

Dalgas Alle 25, 6600 Vejen

Kombineret bolig og erhverv i den sydlige del af Vejen

2.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3763-SType : Andre typer

Belliggende i Vejens erhvervområde

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder ejendom med masser af plads til kombineret bolig og erhverv i den sydlige del af Vejen til salg.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende Vejens erhvervsområde.

Beliggenheden er både god af hensyn til virksomhedsdelen, så det er nemt at komme hertil for virksomhedens kunder. I forhold til boligdelen og husstandens øvrige medlemmer, bor I med overkommelig gåafstand eller cykleafstand til indkøb, daginstitutioner og skoler i Vejen. Der er således 2 kilometer til stationen og centrum af byen og yderligere 1 kilometer til Vejen Idrætscenter og byens gymnasium. Ydermere er der dejlig fred og ro i området.

Beskrivelse:
Ejendommens erhvervsdel udgør 301 m² og består af værksted med integreret kontor. Fra værkstedet er der skydedør til et rummeligt lager og yderligere et mindre lager samt en garage. Her er også et fyrrum og badeværelse. Desuden et selvstændigt isoleret depotrum

Boligen er på 171 m² heraf er 8 m² registreret som erhverv, perfekt planløsning til en familie med 2-3 børn. I får to store opholdsrum, henholdsvis et køkkenalrum og en stor stue. Desuden 2 terrasser, hvoraf den største er overdækket og med udekøkken, så der er rig mulighed for at sidde udenfor og nyde de gode sommeraftener.

I kan se frem til 4 værelser, hvoraf de 2 er lige store og placeret ved siden af hinanden. Der er indbygningsskabe på begge, og de er placeret tæt på det ene af boligens 2 badeværelser. Det andet badeværelse er integreret i voksenafdelingen, der også indeholder et rummeligt soveværelse med 2 skabe. Det fjerde værelse er placeret ved entréen og hoveddøren, så det kan være attraktivt for familiens ældste teenager. Desuden får I et praktisk bryggers i forbindelse med køkkenet.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
2.495.000,-
Pris pr. m² kr.
5.286,-
Årlige driftsudgifter kr.
37.648,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
80,-

Lokalet

Etage areal
472 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2417 m²

Faciliteter

Badeværelse
Depotrum
Garage
Opholdsrum
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere