SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanegade 4A, 6670 Holsted

DSB sælger nu stationsbygning i Holsted

700.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001425Type : Andre typer

Historisk bygning fra 1875, om-/tilbygget i 2009. Samlet erhverv udgør 365 m2 og grunden udstykkes til soklen i f.m. salg

Ejendommen ligger centralt i Holsted Stationsby, i et blandet beboelses- og erhvervsområde og med bus- og togforbindelse lige ved døren – bogstaveligt talt.

Hovedbygningen er oprindeligt opført i 1875 og om-/tilbygget i 2009, og fremstår med røde mursten og med skifereternittag. Vinduerne er termoruder i hvide plastrammer. Ejendommen har bevaret de flotte detaljer i murværket og fremstår charmerende og med stor detaljerigdom.

Ejendommen ligger i dag på en grund på 2.698 kvm, der strækker sig langs jernbaneskinnerne. I forbindelse med salget udstykkes ejendommen til soklen, og får dermed sin egen grund. Sælger betaler udgifterne til denne udstykning. Efterfølgende parkering på DSB’s tilbageværende grundareal kan ske efter nærmere aftale med DSB.

Stueplan i stationsbygningen har været opdelt i to, med hver sin indgang. Lokalerne er regulære og med fine detaljer og har været benyttet til kontor, værkstedslokaler og undervisning. Gulvbelægningen er henholdsvis trægulv, klinker og linoleum.

Tagetagen er delvis udnyttet, idet der her er 99 m² registreret til erhvervsmæssig brug, bestående af kontor og undervisning med tilhørende toiletfaciliteter. Dertil kommer et ikke-udnyttet loftrum i bygningens midte, hvorfra der er adgang til depotrum i modsatte galvende.

En kælder under stationsbygningen udgør 64 kvm, henstår råt og ubenyttet og er ikke registreret som erhvervsareal.

Generelt fremtræder ejendommen i en vedligeholdelsesmæssig god stand.

Beliggenheden/området:
Ejendommen ligger centralt i Holsted Stationsby, der efterhånden er sammenbygget med den nordlige ”gamle Holsted” 4 km mod nord. Tilsammen er der 3.123 indbyggere i disse to Holsted-byer. Fra Holsted Stationsby er der 5,1 km til Motorvej E20.

Holsted ligger i Vejen Kommune, der er beliggende i Region Syddanmark og har 42.742 indbyggere (2020).

Vejen har udviklet sig fra at være en landsby til at være en stationsby, hvilket medførte et øget fokus på industriområdet. Denne udvikling har præget erhvervslivet i byen, hvor flere virksomheder har valgt at bosætte sig i Vejen kommune.

Der er gode transportmuligheder til og fra Vejen/Vejen Kommune, hvorfor beliggenheden er attraktiv, herunder også for flere transportvirksomheder. Såvel Vejen Station som Holsted Station ligger på strækningen mellem Esbjerg og Kolding.

Hovedbyen Vejen har en række attraktioner, heriblandt Vejen Kunstmuseum, Vejen Troldepark og Vejen Idrætscenter, som er attraktive samlingspunkter, hvor både børn og voksne kan nyde godt af leg, sport og natur.

I Vejen tilbydes der en lang række uddannelsesinstitutioner, herunder to folkeskoler, et gymnasium, VUC og et Business College.

Vejen Kommune er en del af trekantssamarbejdet, som konstant arbejder på at udvikle trekantsområdet, som er Danmarks produktionscentrum. Trekantområdet anses for at være Danmarks vigtigste industriregion med mere end 37.000 industrijobs dækket i området.

Forslag til anvendelse

Undervisning

Økonomi

Pris i kr.
700.000,-
Pris pr. m² kr.
1.918,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
365 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
266 m²

Faciliteter

Depotrum
Kælder
Loftrum
Parkering
Toiletfaciliteter
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere