SENEST SET
FAVORITTER

Nørrevold 15, 6800 Varde

Historisk missionshus i Varde inkl. 55 m² beboelseslejlighed

1.400.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 670113968Type : Andre typer

Med en god central beliggenhed på Nørrevold, tæt på byens faciliteter, sælges unikt missionshus på i alt 336 m² og 609 m² grund

Historisk missionshus i centrum af Varde, tæt på byens faciliteter, inkl. 55 m² beboelseslejlighed

Igennem mere end et århundrede har missionshuset på Nørrevold 15 været hjemsted for Indre Missions aktiviteter i Varde og omegn. Ligeledes har ungdomsorganisationer såsom KFUM og søndagsskolen anvendt de kirkelige lokaliteter, som på grund af den nære placering til Vestbanens banegård, har nydt godt af den gode forbindelse til et stort opland.

Bygningen ligger på en grund på 609 m², som udgør et regulært areal med bygningen placeret forrest, mens der bag denne ligger en god lukket have, som – hvis en køber skønner det nødvendigt – kan omdannes til parkeringsareal.

Selve missionshuset udgør et bebygget areal (grundplan) på 281 m². Stueplan er indrettet med entre/forrum med herre- og dametoiletter og trappe til 1. sal. I forlængelse af entréen er dernæst forsamlingsrum på ca. 85 m² med store foldedøre til huset største lokale, kirkesalen. Denne sal udgør et stort åbent lokale på ca. 125 m², der med en loftshøjde på 3,5 m. i siderne og hele 6,2 m. i kip bevirker en betagende fornemmelse for rummet. Bagerst i bygningen ligger såvel køkken som grovkøkken samt koldt depotrum, hvorfra der er udgang til haven.

Ovenpå, på den del af loftsetagen som er udnyttet, ligger en beboelseslejlighed på 55 m² (reelt nærmere 75 m2), som er indrettet med 2 stuer, gang/garderobe, 2 værelser (der kan lægges sammen til ét) samt køkken og alrum. Lejlighedens badeværelse og toilet findes i stueplan, ved trappen begyndelse. Lejligheden fremstår i pæn og velholdt stand og kan overtages såvel ledig eller udlejet – alt efter købers aftale.

Til ejendommen hører en carport på ca. 14 m², som afskærmer den bagvedliggende have fra tilkørslen. Endvidere forefindes kælder på 11 m², der tjener som fyrrum og som har udvendig adgang.

Ejendommen er ikke fredet, hvorfor bygningen gerne må ombygges og renoveres indvendigt. Men ifølge kulturarvsstyrelsen er ejendommen registreret med en bevaringsmæssig værdi på '3', hvilket alene omhandler bygningens ydre.

Ejendommen rummer spændende muligheder for kreativ indretning og henvender sig bredt - bl.a. til liberale erhverv, klinik, galleri, salg og servicevirksomhed, foreninger med forsamlingsbehov m.v. Den historiske ejendom vil endvidere kunne danne rammen om en rummelig, spændende og ganske utraditionel bolig lige midt i byen. Mulighederne er mange i denne unikke ejendom.

Forslag til anvendelse

Klinik

Økonomi

Pris i kr.
1.400.000,-
Pris pr. m² kr.
4.167,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
336 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
609 m²

Faciliteter

Badeværelse
Depotrum
Garderobe
Toilet
Kælder
Parkeringsareal
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere