SENEST SET
FAVORITTER

Kærgårdsvej 9, 6800 Varde

Velholdt og rummelig ejendom med muligheder

1.498.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3777-SType : Andre typer

Spændende muligheder for kombinering af bolig og erhverv

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder rummelig og velholdt ejendom i Nordenskov, nær Varde, til salg. Ejendommen byder på spændende muligheder f.eks. for den erhvervsdrivende inden for liberale erhverv, bl.a. klinik eller kontor, der ønsker at skabe forretning i eget hjem. Ligeledes er den en unik mulighed for at starte egen Bed & Breakfast-virksomhed.

Beliggenhed:
Ejendommen har en god og central beliggenhed Nordenskov, lige midt i byen. Nordenskov er beliggende i Varde Kommune, ca. 15 km. fra Varde by, og er en aktiv by med et stærkt erhvervsliv, godt lokalt sammenhold og skøn natur. Her finder du en rolig og venlig atmosfære, og der er nem adgang til indkøb og byens faciliteter.

Beskrivelse:
Ejendommen er rummelig og velholdt, opført i 1930, jf. BBR. Med sin karakteristiske arkitektur og unikke udstråling, tilbyder dette hus en perfekt kombination af moderne bekvemmeligheder og klassisk charme.

Ejendommens indretning og faciliteter giver en unik mulighed for at forene arbejdsplads og privatbolig inden for liberalt erhverv, eller at starte din egen Bed & Breakfast-virksomhed. Med sine velindrettede værelser, rummelige fællesområder og smukke have, vil dine gæster nyde en afslappende og behagelig oplevelse. De maleriske omgivelser og nærheden til lokale seværdigheder vil appellere til rejsende, der søger autentiske og mindeværdige ophold.

Ejendommen henvender sig ligeledes til sammenbragte familier, og er også velegnet til at huse flere generationer under samme tag. Med sine forskellige boligarealer og separate indgange, kan denne ejendom let tilpasses til at opfylde behovene for en udvidet familie. Her er muligheden for at skabe stærke bånd mellem generationer, mens hver enhed stadig har privatliv og uafhængighed.

Anvendelse:
Ejendommen er oplagt til at kombinere charmen af landsbylivet med praktiske muligheder. Den har spændende muligheder for den
erhvervsdrivende, der ønsker at skabe forretning i eget hjem, og ligeledes har den et stort potentiale til Bed & Breakfast-virksomhed.
Ejendommen er desuden ideel til sammenbragte familier eller samling af flere generationer under samme tag.

Nuværende ejer har haft en god Bed & Breakfast-forretning i ejendommen med stabile udlejninger, og ledige perioder har været sjældne.

Tøv ikke med at gribe denne enestående mulighed. Kontakt os i dag for at aftale en fremvisning og opleve alt, hvad Kærgårdsvej 9 har at tilbyde, på 7611 0160.

Forslag til anvendelse

Klinik

Økonomi

Pris i kr.
1.498.000,-
Pris pr. m² kr.
5.183,-
Årlige driftsudgifter kr.
23.057,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
80,-

Lokalet

Etage areal
289 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
636 m²

Faciliteter

Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere