SENEST SET
FAVORITTER

Torvet 3, 6800 Varde

Sjældent udbudt projektejendom i Varde

6.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3750-SType : Andre typer

Hjørneejendom med stort potentiale og flot beliggenhed på Torvet

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder markant etageejendom med flot beliggenhed i Varde, til salg. Ejendommen er blandet erhverv og bolig, og består i dag af 5 enheder. Et særligt vartegn er restauranten i stueplan, der gennem 40 år blev drevet af den samme ejer som Rådhus Caféen. Ejendommen har en af byens bedste beliggenheder, hvor den udgør del af en større helhed på Torvet med dets bevaringsværdige og karakteristiske bygninger. Ejendommen udbydes som en projektejendom.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende på hjørnet af Torvet og Rådhusstræde, omgivet af det hyggelige byliv omkring Varde Torv og gågaden. På Torvet findes flere særprægede bygninger, som ejendommen har en historisk og arkitektonisk samhørighed med. Tæt på findes bl.a. Sct. Jacobi Kirke, Museum Frello og Varde Bibliotek.
Den nærmeste parkeringsplads er på Kirkepladsen, men der findes flere parkeringspladser i Varde centrum.

Beskrivelse:
Ejendommen er jf. BBR opført i 1931 med til- og ombygning i 1988. Den er opført i klassicistisk stil med pudset ydermur og valmtag i rød tegl. Den fremstår med en bevaring af tidstypiske detaljer, bl.a. den flotte og markante hoveddør. Hele stueetage har nyere vinduer fra 2008. Den er registreret med bevaringsværdi 5.

Ejendommen fordeler sig på 3 etager, inkl. udnyttet tagetage, samt et stort kælderareal. Stueetagen er indrettet til restaurant, og fremstår i pæn stand med sjæl og charme. Den består i dag af et lokale med plads til mange spisende gæster, inkl. bar- og betjeningsdisk, samt stort industrikøkken med køle-/fryserum. Derudover er der 3 selskabslokaler med en behagelig loftshøjde, hvoraf det ene har ovenlysvindue og adgang til afskærmet terrasse. Der findes pæne kundetoiletter i kælderen, og restauranten har egen kundeindgang fra Rådhusstræde. Desuden er der mulighed for ude servering på Torvet.

1. salen har anvendelse til kontor, og er p.t. indrettet med kontorlandskab, mødelokaler/enkeltmandskontorer, køkken og toilet. Den kræver en renovering, og i den forbindelse kan den evt. vælges ombygget til beboelse.

De 3 lejligheder er på 2. sal, og er alle 2-værelses lejligheder. De er alle indrettet med køkken og toilet, men kræver en renovering.

Det bemærkes at den samlede ejendom er opdelt i ejerlejligheder, og denne ejendom er ejerlejlighed nr. 1 med et grundareal på 736 m².

Anvendelse:
En sjældent udbudt ejendom med et stort potentiale, og gode udviklingsmuligheder. Ejendommen anvendes til udlejning, og især for stueetagen, som er ideel til restaurant-/cafédrift, er der et væsentligt lejepotentiale.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
6.800.000,-
Pris pr. m² kr.
6.314,-
Årlige driftsudgifter kr.
198.479,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
184,-

Lokalet

Etage areal
1077 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
736 m²

Faciliteter

Fryserum
Toilet
Kontorlandskab
Ovenlysvindue
Parkeringsplads
Terrasse
Køkken
Kontor

Teknik

Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere