SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 49, 6855 Outrup

Stor grund i Outrup med bolig og erhverv

1.850.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001296Type : Andre typer

Blandet bolig- og erhvervsejendom i Outrup med stuehus på 189 m2 + kælder, erhvervsbygninger på 3.796 m2 og 13.822 m2 stor grund

Nu sælges denne blandede bolig- og erhvervsejendom, kendt som ”det gamle mejeri” i Outrup.

Ejendommen ligger centralt og synligt placeret midt i Outrup, med facade direkte ud mod Storegade, som er nord- og sydgående hovedfærdselsåre gennem byen og som tilmed i sommerhalvåret er ekstra meget befærdet som følge af de tusindvis af turister, som tiltrækkes af vestkysten.

Ejendommen rummer et stuehus på 189 m2 beboelse + kælder på 115 m2. Derudover findes erhvervsbygninger på i alt 3.796 m2.

Beboelseshuset er oprindelig opført i 1939 i et tidstypisk 1½ plans-byggeri, hvor boligarealet fordeler sig med 115 m2 i grundplan og 74 m2 i tagetagen. Dertil kommer fuld kælder på 115 m2. Huset er opført i røde mursten, hvide vinduer og med røde tegl på taget. Et grundlæggende solidt kvalitetsbyggeri – men dog også et hus, som har et vedligeholdelsesmæssigt efterslæb og hvor der må påregnes nogen istandsættelse førend huset igen er indflytningsklar.

Ved siden af beboelseshuset ligger det tidligere mejeri på i alt 1.672 m2, der oprindelig er opført i 1960 og væsentlig om-/tilbygget i 1981. Bygningen står tom i øjeblikket og indeholder såvel produktions- og lagerrum og er forskellige steder udstyret med porte. Den oprindelige del af bygningen er opført i røde mursten med saddeltagskonstruktion, mens tilbygning er sket i betonelementer med højt til loftet og tag oppebåret af ståldragerkonstruktion. I det nordligste hjørne er i bebyggelsen integreret en overdækket vaskeplads på 243 m2 fra 1975.

Ca. 100 meter fra den tidligere mejeribygning, med postadresse på Idrætsvænget 2, ligger en særskilt fabrikshal på 1.845 m2 fra 1974 – som har tjent som lager for mejeriet, men som senest har været anvendt til produktion og lager for fuglefodervirksomhed. Denne bygning er opført i betonelementer med ståldragerkonstruktion og built-up tag, og har indvendigt en loftshøjde på op til 4,65 m. mellem spær og 3,3 m. under spær.

I den østlige ende af fabrikshallen er indrettet et administrationsafsnit på ca. 190 m2, der rummer kontor, kantine, et indgangsparti med toiletsektion, arkiv samt to omklædningsrum med badefaciliteter. Bygningen er i original stand, fremtræder generelt noget slidt og trænger særligt i administrationsafsnittet til nogen istandsættelse og modernisering.

Foran bygningen findes en meget stor asfalteret plads, som er velegnet til parkering af tung transport samt større varehåndtering. Fra denne plads er der kørselsadgang til/fra såvel Idrætsvænget som Storegade.

Den tilhørende grund på 13.822 m2 strækker sig mellem Storegade i øst og Idrætsvænget i vest og er sammenhængende asfalteret. Grundens udformning gør dog en eventuel opdeling naturlig.

Matrikulær opdeling er muligt ifølge såvel landinspektør som Varde Kommune, hvorved der f.eks. kan etableres en selvstændig grund omkring det tidligere mejeri og beboelseshus ud mod Storegade på ca. 5.100 m² – alt imens den særskilte lager-/produktionshal på Idrætsvænget 2 kan få sin egen grund på ca. 8.700 m².

Ønsker en ny ejer at udbygge på ejendommen, levner grundens størrelse gode muligheder herfor. Ejendommen er omfattet af en ældre lokalplan fra 1980 (Lokalplan nr. 15 - Erhvervsområde i Outrup), ifølge hvilken grunden principielt må bebygges op til 50 % og i en bygningshøjde på op til 12 meter. Lokalplanens primære formål er at sikre en rimelig adskillelse mellem erhvervs- og boligområde på en måde, at såvel erhvervs- som boligområdets interesser varetages.

For yderligere oplysninger om ejendommen eller aftale om besigtigelse – kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Forslag til anvendelse

Produktion

Økonomi

Pris i kr.
1.850.000,-
Pris pr. m² kr.
464,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
3985 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
13822 m²

Faciliteter

Arkiv
Indgangsparti
Kantine
Kælder
Lagerrum
Omklædningsrum
Parkering
Port
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere