SENEST SET
FAVORITTER

Nymindegabvej 200, 6855 Outrup

Sjælden mulighed med stort potentiale

2.098.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3283-SType : Andre typer

Køb spændende ejendom med erhversbygning & villa

Introduktion:
Nordicals erhvervsmægler udbyder nu denne unikke mulighed til salg. Det er ikke hver dag man kan købe en ejendom, med så mange muligheder. Her er gode muligheder for at drive drive cafe, galleri eller kunstnerværksted. Bare for at nævne nogle.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende lige syd for Outrup by, i det vestjyske turist mekka. Her er man tæt på sommerhusområderne, vandet & og de mange turistbyer op langs vestkysten, såsom Outrup, Nørre Nebel, Nymindegab, Blåvand, Vejers, Henne og Bork, bare for at nævne nogle af dem.
Mod syd har man større byer som Esbjerg og Varde.

Man ligger ud til den trafikerede Nymindegabvej, så synlighed er bestemt i top på denne adresse.

Beskrivelse:
Ejendommen har en 37043 m² stor grund, hvorpå der både er en privat villa og en større erhvervsejendom, samt to mindre bygninger som bruges i forbindelse med driften på nuværende tidspunkt. Derudover prydes grunden med en flot & hyggelig sø, samt en skøn fodboldgolfbane og en masse aktiviteter såsom hoppepude, multibane, legeplads & kunstgræsbane.

Erhvervsbygningen har i år 2010 fået en større indvendig renovering, hvor stort set alle overfalder så som, lofter, vægge og gulve er blevet renoveret. Der er ligeledes kommet et nyt køkken ind.
Bygningen er ideel til café drift eller lignende, på grund af køkkenet og det store spiseområde. Her er der tidligere blevet holdt større fester og arrangementer, f.eks. barnedåb, fødselsdage og konfirmationer.
I bygningen findes der også flere toiletter med bad. Dette giver gode muligheder i fremtiden, hvis måtte ønske at få overnattende gæster.

Ved siden af er der en skøn villa indeholdende - 3 soveværelser med mulighed for det 4. Bryggers, badeværelse og gæstetoilet. Stort og åbent køkkenalrum i forbindelse med stuen. Fra villaen kan der etableres adgang til erhvervsbygningen. Så på denne både kan man, nemt passe sit arbejde hjemmefra, hvis man ønsker selv at bo i villaen. Den kan også lejes ud.

Ud mod vejen er der anlagt en god og stor parkeringsplads hvor der er plads til rigelig med biler. Den gode og synlige beliggenhed, gør det ligeledes muligt at opsætte god skiltning ud mod gaden.

Anvendelse:
Ejendommen kan anvendes, som den er anlagt i dag, med gode aktiviteter, så som fodboldgolf, hoppepude, multibane, legeplads, madpakkehus og andre mindre aktiviteter. Samt café eller butiksdrift. Det er kun fantasien der sætter begrænsningerne. Kunne du tænke dig en fremvisning, så ring til Nordicals erhvervsmægler på 76110160 - Vi glæder os til at vise ejendommen frem.

Økonomi

Pris i kr.
2.098.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
29.467,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
51,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
581 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
37043 m²

Faciliteter

Bad
Gæstetoilet
Parkeringsplads
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK