SENEST SET
FAVORITTER

Lyngvejen 7, 6792 Rømø

B&B og Vandrerhjem med fokus på hygge

7.450.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 670113921Type : Hotel & Restaurant

Fantastisk charmerende B&B og Vandrerhjem i hyggelige omgivelser og centralt beliggende på Rømø, med den skønne natur i fokus

Fantastisk charmerende B&B og Vandrerhjem med hygge, ro og natur i fokus
Velkommen til Poppelgaarden

Nu har EDC Erhverv Poul Erik Bech fornøjelsen af at udbyde Poppelgaarden Rømø til salg.

Går I med drømmen om at drive og bo på et af Danmarks hyggeligste B&B og Vandrerhjem, som også har haft besøg af Kongehuset, så har I nu muligheden for at købe Poppelgaarden på Rømø.

Stedet emmer af idyl og man føler sig indrammet i en tidslomme, hvor omgivelserne og naturen, kan få enhver til at finde den indre ro.

På den 20.492 m² store grund findes der 6 bygninger med et samlet bygningsareal på 798 m². Hovedbygningen, der er opført i 1780, er på 331 m² og indeholder blandt andet ejendommens hyggelige privatbolig med egen have og plads til hele familien. Privatboligen er i forbindelse med erhvervsdelen, hvor der ydermere er et stort moderne industrikøkken, reception samt 2 store fælles stuer.

De 25 værelser er fordelt på 4 bygninger, opført i 1950, 1965 og 1972, hvor der herudover også forefindes fællesrum, fælles køkken og bade- og toilet faciliteter. De 25 værelser er fordelt på følgende måde: 13 stk. dobbeltværelser og 6 stk. 4 pers. værelser, alle med fælles baderum hvor 2 værelser deler 1 baderum. Derudover er der 5 stk. dobbeltværelser og et enkeltværelse, alle med eget bad. Alle værelser er indrettet enkelt og stilfuldt med fokus på naturen og det historiske.

Ejendommen har siden 2018 gennemgået en væsentlig renovering med respekt for stedets historie, så det i dag fremstår autentisk, men dog med moderne faciliteter. Af væsentlige renoveringer kan blandt nævnes: 500 m² stråtag, gulve, pille fyr m.m.

Udenomsarealerne er indrettet så der både er plads til gårdhave hygge med grill og et godt glas vin på terrassen samt gode grønne arealer, hvor børnene kan klatre i træer, spille bold og lave bål.

I forbindelse med den store parkeringsplads, er der bygget et lille redningsbådsmuseum, som Poppelgaardens gæster kan besøge, her forefindes også 2 el-bils lade standere, der kan benyttes af ejendommens gæster.

Poppelgaarden er en veldreven forretning og historisk perle midt i Rømøs fantastiske natur som bør opleves.

Hvis I ønsker en fremvisning, er I velkommen til at ringe på 76104800.


Beliggenhed:
Poppelgaarden er beliggende kun tre kilometer nord for den tyske ø, Sild – Sylt, hvilket gør Rømø til Danmarks sydligste Nordsø-ø. En næsten ti kilometer lang dæmning forbinder fastlandet med Rømø. På øen bor knap 600 mennesker, og den er næsten 18 kilometer lang og næsten 6 km bred. Poppelgaarden ligger midt i naturen, med nem adgang til strandsport og badestrande.

Nordeuropas bredeste sandstrande, i Lakolk og Sønderstrand, er de mest berømte seværdigheder på den klit og hede fyldte ferie ø – i dagtimerne må der køres med bil og autocamper på stranden i Lakolk, mens Sønderstrand er forbeholdt Strandsejlere og Kitesurfere.

Den største by på øen er Havneby der samtidig er færgehavn for Rømø-Sylt-Linie. Vadehavet omkring Rømø har siden 2014 været en del af UNESCO´s verdens naturarv.

Poppelgaarden ligger central placeret til både supermarked og bageri og mellem 500 – 2000 meter til restauranter. Ejendommen ligger på den velkendte 17 km vandrerrute, som er perfekt til cykel- og gåture. Der er yderligere kort afstand til den lokale til Golfklub.

Forslag til anvendelse

B&B
Restaurant
Grill

Økonomi

Pris i kr.
7.450.000,-
Pris pr. m² kr.
8.998,-
Årlige driftsudgifter kr.
134.653,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
163,-

Lokalet

Etage areal
828 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
20492 m²

Faciliteter

Bad
Fællesrum
Toilet
Gårdhave
Parkeringsplads
Reception
Stråtag
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere