SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 78, 6270 Tønder

Blandet bolig og erhvervsejendom

1.550.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 215302Type : Andre typer

Synligt og stort erhvervslejemål i stueplan

Bolig og erhvervsejendom på synlig og central placering.

Med facade direkte ud til byens første og dermed ældste lyskryds, er ejendommen på Vestergade 78 klar til en ny ejer. Ejendommen har en meget synlig placering i bybilledet og har i mange år været udlejet til cafe-/restaurant.

Stueplan udgør 151 m² erhvervslokale, hvor indretningen er med indgang fra Vestergade til lys og indbydende cafe- og restaurantlokale, der er lavet en afskærming og dermed etableret et lille opvaskerum i forbindelse med eksisterende disk. Der er god plads til spisende gæster, som alle kan sidde i det lyse lokale med kig til gaden, derudover er det pæne kundetoiletter. Lokalernes baglokale udgør køkken med udsugning og lager, samt udgang til gården.

1. sal udgør en flot lejlighed på 118 m² med repos og indgang til fordelergang med værelser, badeværelse og for enden af gangen er der stort køkken/alrum med et skønt lysindfald, der er tilmed lille altan. En virkelig fin lejlighed, som er godt udnyttet.

Grundarealet er på i alt 355 m² og foruden hovedhuset er der overdærkning og garage med indkørsel fra Kongevej. Der er fra cafeen terrassedør ud til gården og der kan sagtens laves et hyggeligt miljø til gæster.

En velholdt og fin erhvervsejendom med et erhvervslejemål i stueplan, som står fri til købers egen anvendelse eller til udlejning.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
1.550.000,-
Pris pr. m² kr.
4.936,-
Årlige driftsudgifter kr.
6.079,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
19,-

Lokalet

Etage areal
314 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
355 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Garage
Køkken
Lager

Teknik

Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere