SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 16, 6270 Tønder

Ejendom med central beliggenhed

2.700.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 214762BType : Andre typer

Erhvervsejendom med udviklingspotentiale

Denne ejendom på Østergade 16 i Tønder præsenterer en unik mulighed for erhvervsinvestering eller til eget brug. Beliggende i hjertet af Tønders gågade, tilbyder ejendommen et butiks- og detailareal på 873 m² fordelt på to etager samt en tilstødende bolig på 83 m².

Ejendommen fremstår i god stand og er velegnet til forskellige forretningskoncepter. Den imponerende facade fremhæver ejendommens beliggenhed og byder på tre store butiksvinduer, der sikrer optimal synlighed og eksponering for passerende
fodgængere. Udstillingsvinduerne ud mod passagen giver yderligere muligheder for at tiltrække opmærksomhed og skabe et indbydende indtryk for potentielle kunder.

En særlig fordel ved ejendommen er den tilstødende passage, der fører til et stort offentligt parkeringsareal. Dette skaber bekvemmelighed og let adgang for både kunder og ansatte, hvilket øger ejendommens tilgængelighed og tiltrækker et større
kundegrundlag.

Det store butiks- og detailareal giver rig mulighed for at skabe et indbydende handelsmiljø med tilstrækkelig plads til varepræsentation, kundeservice og lagerfaciliteter. Erhvervslejemålet er fordelt på to etager, henholdsvis stueplan og 1. sal, ønsker man et mindre erhvervsareal i ejendommen, kan man overveje at omdanne hele 1. salen til lejligheder. Adgang til 1. sal sker i dag via stor trappe fra butiksarealet i stueplan, men der er også adgang til 1. salen via samme trappe, som til ejendommens tagetage hvor den allerede etablerede lejlighed ligger. Ejendommen giver også mulighed for at kombinere både arbejds- og beboelsesområder under samme tag.

Ejendommens fleksible anvendelsesmuligheder giver mulighed for at udleje den til potentielle lejere eller udnytte den til eget formål som ejer. Den centrale beliggenhed på gågaden i Tønder sikrer et godt fodgængerflow og let adgang til offentlig transport og andre faciliteter i området.

En rigtig fin ejendom som henvender sig til investoren eller til køber der selv kan bruge det flotte erhvervsareal eventuelt kombineret med bolig. På 1. sal er der rigtig gode muligheder for at indrette flotte og centralt placeret beboelseslejemål.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Pris i kr.
2.700.000,-
Pris pr. m² kr.
2.824,-
Årlige driftsudgifter kr.
29.066,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
30,-

Lokalet

Etage areal
956 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
488 m²

Faciliteter

Lagerfacilitet
Parkeringsareal

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere