SENEST SET
FAVORITTER

Kærvej 81, 6400 Sønderborg

Alsidig erhvervsejendom med god udenomsplads - beliggende i

3.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7442 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 20303Type : Lager & Produktion

Mulighed for større bygningsudvidelse eller anlægge udenomsplads

Denne ejendom ligger i det attraktive område ved Ellegårdsvej. Selvom ejendommen ikke ligger direkte ud til Ellegårdsvej, har den alligevel en god synlighed.

Ejendommen består af en nyere erhvervshal på ca. 300 m² med en loftshøjde på ca. 3,5 meter. Hallen har gulvvarme og er forsynet med port i gavl og på siden. Den tilstødende bygning er en lidt større hal på ca. 600 m2 opført i 1950-1960. Idet hallen har tagflade med ensidig hældning, er der mulighed for at isætte højere porte~i den ene langside. I forlængelse af den store hal, er der indrettet kontorlokaler i 2 plan, idet man har udnyttet kip med et indskudt dæk. Det samlede areal til kontor og mandskabsfaciliteter udgør ca. 300-400 m2.

En større del af grundarealet foran ejendommen og hallerne er asfalteret og ejendommen er delvist indhegnet med adgang via port. Et stort areal som er anlagt som græsplæne kan inddrages til udenomsplads eller kan bruges til bygningsudvidelse.

Den ældste del ejendommen er oprindelig brugt af Cimber som flyhangar, men i princippet er ejendommen er anvendelig til mange formål og mange brancher. Virksomheder indenfor bygge- og anlægsbranchen og håndværksvirksomheder vil kunne få et~godt domicil med mulighed for at udnytte den store grund til udendørs oplag. Herudover kan ejendommen anvendes af produktionsvirksomheder, smedevirksomhed, automobilværksted, montagearbejde eller service/lager behov.

Flere nye virksomheder og nye erhvervsbygninger er kommet til området de senere år, så der er også mulighed for at nedrive alle bygninger og opføre en helt ny erhvervsbygning.

I forlængelse med kontorbygningen er der opstillet en midlertidig kontorpavillon. ~

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
3.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
48.751,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
37,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1319 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8521 m²

Faciliteter

Port

Teknik

Gulvvarme

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK