SENEST SET
FAVORITTER

Store Rådhusgade 8, 6400 Sønderborg

Fantastiske lokaler

395.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 64101043Type : Hotel & Restaurant

Fantastiske lokaler beliggende i en af Sønderborgs ældste og mest charmerende gader.

Erhvervslejelokale til hyggeligt spisested/café udbydes nu i en af Sønderborgs ældste og mest charmerende gader.

Nu er der mulighed for at overtage Lillemor i Sønderborg som er et veldrevet spisested med god omsætning. Beliggenheden er i top på Store Rådhusgade, som er en af Sønderborgs ældste og mest charmerende gader, med flotte pudsede ejendomme med sprossede vinduer fra 1800 tallet.
Lokalet er beliggende i en smuk murstensejendom med pudset facade fra 1850. Lokalet har fantastisk synlighed med store vinduespartier ud mod den borstensbelagte gade der er bindingspunkt mellem Havnefronten/Sønderborg Slot og Rådhuspladsen. Dermed er man sikret stor synlighed og tilgængelighed for de mange handlende i byen og turister som præger bybilledet i foråret og om sommeren.
Fra gaden træder man direkte ind i det dejlige lyse og åbne lokale som i dag er indrettet med serveringsskranke og siddepladser til kunderne. I forlængelse af lokalet ligger det store, moderne og velindrettede køkken der er åbnet op ud mod lokalet. Derudover er der godt vitale rum/lagerlokale. Butikken overtages med inventar både i køkken og butikslokale hvor der er alt hvad man behøver. Dermed kan man komme i gang med driften fra start.

Med den fantastiske beliggenhed på en af Sønderborgs mest charmerende gader og det kulinarisk centrum, der er dette en oplagt mulighed for dig der ønsker at drive Restaurant/spisested i Sønderborg. Bedre udstillingsvindue er svært at finde.

Forslag til anvendelse

Restaurant
Café

Økonomi

Pris i kr.
395.000,-
Pris pr. m² kr.
3.264,-
Årlige driftsudgifter kr.
10.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
83,-

Lokalet

Etage areal
121 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Lagerlokale
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere