SENEST SET
FAVORITTER

Aabenraavej 0, 6400 Sønderborg

Projektgrund med udsigt over Alssund

3.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7442 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 20433Type : Grunde

Meget attraktiv projektgrund

Her er en enestående mulighed for at iværksætte et spændende boligprojekt på den ca. 1 ha store grund. Det kuperede og skrående terræn betyder at med den rigtige arkitektur, kan der f.eks. opføres mange boliger, der får god udsigt over Alssund.

Grunden har i mange år henligget som et ubenyttet areal og indenfor de nuværende planforhold er der heller ikke mulighed for at foretage bebyggelse. Sønderborg Kommune er imidlertid positiv indstillet overfor projektforslag til grundens udnyttelse. Kommunen har meddelt at bebyggelsesomfang og formål helt afhænger af hvordan det konkrete projekt udformes.

Umiddelbart virker det mest oplagt at arealet anvendes til boligformål. Køber forestår selv evt. forhandling med Sønderborg med hensyn til udarbejdelse af ny lokalplan. Sælger afholder ingen omkostninger til udarbejdelse af lokalplan, men accepterer at handlen gøres betinget af at lokalplan tilvejebringes.

Til boligformål er der flere muligheder for grundens udnyttelse f.eks. udstykning i parcelhusgrunde, grunde med dobbelthuse, rækkehusbebyggelse, forskudt etagebyggeri m.m. ~Kan der opnås en bebyggelsesprocent på 30% kan der opføres ca. 30 boliger á 100 m2. Vi gør opmærksom på at der på matriklen er tinglyste servitutter som der skal tages hensyn til.

Vi hjælper gerne med at undersøge eventuelle projektmuligheder og dialog med Sønderborg Kommune.

Økonomi

Pris i kr.
3.900.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
861,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
10580 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK