SENEST SET
FAVORITTER

Østerbyvej 54A, 6470 Sydals

Super skøn beliggenhed

2.195.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 64100971Type : Andre typer

4 lejligheder 100 m fra havet, på Kegnæs

På Kegnæs, omgivet af skøn natur og idyl og med kort afstand til havet ligger denne spændende ejendom. Ejendommen er oprindelig opført i 1965, men løbende om- og tilbygget, senest i 2005. Ejendommen fremstår i pæn stand med malede facader, tag i eternit og pæn anlagt have med mange hyggekroge, frugttræer og buske. På bagsiden af ejendommen er der endnu en have samt mindre legeplads til børnene og ejendommens parkeringspladser. Ejendommen indeholder i alt 4 lejligheder med størrelser fra 70 m² op til 128 m². Alle lejligheder er med wifi og tv. Nuværende ejer oplyser, at man uden de store anstrengelser har fuldt booket i juli og august måned 2023. En ny ejer vil med fordel kunne optimere udlejningen markant via lokal- og national markedsføring. Mange af lejerne er gengangere fra år til år.

Lejlighed 54
Denne lejlighed anvendes af nuværende ejer i sommerhalvåret. Lejligheden er på 121 m² og er indrettet med stor stue, som med fordel ville kunne opdeles til flere værelser, stort nyere køkken, soveværelse samt badeværelse. Flot lysindfald fra karnap med sydvendt vinduesparti. Fra badeværelset er der udgang til gårdhaven. Der er egen indkørsel, overdækket terrasse samt carport. Lejligheden vil fremadrettet være oplagt som ny ejers bolig eller vil alternativt kunne indgå i udlejningen som de øvrige.

Lejlighed 54A
Lejligheden er ejendommens største med i alt 128 m². Denne har tidligere været udlejet til fast bruger i sommerhalvåret, men er nu en del af ferieudlejningen på lige fod med de øvrige lejligheder. Lejligheden indeholder entre, stort bryggers, pænt køkken, stue, 3 gode værelser, badeværelse og baggang med direkte udgang til terrasse og baghaven. Parkering lige ved gårdhaven bagved, ud mod markerne. Ligeledes en ekstra carport med lille værksted samme sted.

Lejlighed 54B og 54C
Lejlighederne er på hver især 70 m² og er stort set identiske bortset fra, at den ene lejlighed har sauna og den anden i stedet har to badeværelser. Begge lejligheder indeholder entre, stue, pænt og rummeligt køkken med spisepladser, flere soverum og badeværelse. Der er direkte udgang til forhaven med udekøkken og overdækket terrasse samt til baghaven med legeplads og parkering. Begge lejligheder kan rumme op til 6 personer og har god skabsplads. Fælles vaskerum med vaskemaskine, fryser og opvaskemaskine.

Med en beliggenhed på Kegnæs er der tale om noget af det mest idylliske og naturskønne, som Sønderjyllands kan byde på. Området er omgivet af fantastiske badestrande, hvor de fleste ligger inden for gå- og cykelafstand. Lige foran ejendommen er der busstoppested med busforbindelse til Als og dermed videre til Sønderborg. Indkøbsmulighederne foregår i Skovby, som ligger 10 km fra ejendommen eller Sønderborg, som man nemt kommer til i bil på ca. 15 – 20 minutter. Der er heller ikke langt til færgelejet i Fynshav med forbindelse til Fyn og Ærø. I Sønderborg findes alle de faciliteter man kan drømme om; shopping, kulturliv, gode madoplevelser og endnu mere smuk natur.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
2.195.000,-
Pris pr. m² kr.
5.643,-
Årlige driftsudgifter kr.
8.637,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
22,-

Lokalet

Etage areal
389 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1841 m²

Faciliteter

Badeværelse
Spiseplads
Parkering
Sauna
Sydvendt
Terrasse
Køkken

Teknik

Wifi
Fryser
Opvaskemaskine
Tv
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere