SENEST SET
FAVORITTER

Industrivej 13, 6310 Broager

Blandet ejendom med flere muligheder.

1.595.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 64101040Type : Andre typer

Blandet bolig og erhvervsejendom med masser af muligheder.

Nu udbydes denne ejendom bestående af blandet bolig og erhverv, med et hav af muligheder for udnyttelse og indretning.

Ejendommen er beliggende på hjørneejendom ud mod Smedevej og Industrivej, hvor man har nem adgang til Brovej der er hovedvejen mod Sønderborg og Tyskland. Fra Industrivej har man indkørsel til stort parkeringslæg, hvorfra der er adgang til både bolig og erhvervsdelen.
Erhvervsdelen udgør 375 m² fordelt på flere lagerhaller/kontor alt efter brug. Fra parkeringspladsen træder man ind i det store lager/kontor lokale om også vil være oplagt som showroom. Rummet er indrettet med et godt kontor samt adgang til køkken og toilet. I forlængelse af det store lokale, ligger der yderligere 5 gode lagerhaller/kontor/lager alt efter hvad ens behov er. Indretningen byder på masser af indretning og udnyttelsesmuligheder for alt, lige fra værksted, håndværk, kontor, butik mv. Det er kun ens egne behov og fantasi der sætter begrænsningerne.

Boligdelen er beliggende på den syd og vestvendte del af ejendommen og består af 179 m². Man bliver budt velkommen i entréen, hvorfra der er adgang til et fint værelse samt fordelingsgang der fører videre til resten af boligens rum. I forlængelse af værelset ved entréen, er der adgang til 2 yderligere gode værelser, badeværelse og toilet via fordelingsgangen. Herfra kommer man videre til yderligere gangareal, hvorfra man har man har adgang til stort køkken alrum med god spiseplads, vitale rum og stort bryggers. For enden af gangen og køkkenet er der adgang til to skønne lyse vestvendte stuer med store glaspartier der giver et skønt lysindfald. Fra den store stue har man direkte adgang til denne dejlige vestvendte terrasse og have via store dobbelt døre. I haven finder man en skøn havestue der ligger i forlængelse af terrassen omgivet af grønne arealer.

Beliggenheden, giver nem adgang ind til Sønderborg/Als og resten af Sønderjylland. Endvidere giver Brovej nem adgang til Tyskland og det store erhvervs-/industriområde i grænselandet. Så ønsker man at drive virksomhed med tæt kontakt til kunder i Sønderjylland og Tyskland, der er denne ejendom muligvis lige det du søger.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
1.595.000,-
Pris pr. m² kr.
2.879,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
554 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2245 m²

Faciliteter

Badeværelse
Glasparti
Toilet
Spiseplads
Terrasse
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere