SENEST SET
FAVORITTER

Tværvej 2, 6640 Lunderskov

Kombineret bolig og erhverv på stor grund sælges

5.345.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@klherhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: Tværvej 2Type : Lager & Produktion

Ved et naturskønt område ligger denne erhvervsejendom, som ligger tæt på Koldingvej, hvilket gør det nemt at komme rundt.

Erhvervslokalerne indbyder til virkelig mange former for virksomheder, lige fra lager engros virksomhed, lager for webbutik til produktion og værksted.

Adgang til kontordelen sker via indgangsparti forenden af bygningen. Herfra er der adgang til et kontor på venstre side med 8 arbejdspladser og et kontor på højre side med 3 arbejdspladser, som har et tilstødende direktionskontor af god størrelse.

I forlængelse af indgangspartiet er der adgang til et stort showroom, et serverrum samt kantine hvorfra der er udgang til terrasse, samt adgang til depot og fyrrum, Ydermere er der adgang til omklædning med bad og toiletter samt indgang til de store haller, og til 1. sal. På 1. sal har du ca. 100 kvm fordelt på et åbent kontormiljø og et lukket mødelokale.

De tre første haller er isoleret samt opvarmet, og den sidste hal er uisoleret. Alle hallerne er med en god loftshøjde (6,4 m til kip og 3,6 m i sidehøjde). Første hal er indrettet som værksted med lift, herud over som lager.
Der er i hal 1 og hal 3 indbygget et indskudt dæk på i alt ca. 330 kvm.
I hal 2 er der opsat lagerreoler. Alt i alt er der indskudt dæk og lagerreoler for en værdi i omegnen af kr. 500.000,- som kan købes. Dækket er sat op så der er 2,5 m under dækket og da taget er skrå variere højden på øver dæk mellem 3,8 m og 1,0 m.

Der er gode adgangsforhold til hallerne gennem aluporte af variabel størrelse. Til hal 1 er der 2 porte i størrelsen 3,6 x 3,6 m. Til hal 2 er der to porte på hhv. 3,6 x 3,6 og 3,6 x 4,6 m. Hal 3 kan tilgås fra både hal 1, 2 og 4, fra hal 2 (rulleport) og fra hal 4 (3,6 x 3,6 aluport) Til hal 4 er der adgang via 3,6 x 3,6 aluport samt dør med plads til gennemgang med palle. Her ud over er der adgang til erhvervsbygningen via alm. dør i hver af hallerne samt til kontor delen.

Boligen er en yderst præsentabel ejendom med kæmpe altan og terrasse samt masser af sjæl og rustik charme. Med fire soveværelser og tre stuer fordelt på de to etager er der leverum til den store families mange aktiviteter. Derudover dejligt spisekøkken og gode baderum.

En af stuerne byder på en skøn muret pejs, et naturligt samlingssted på de kolde vinteraftener, eller blot når du har behov for lidt ekstra hygge. Et lækkert trappeparti med elegant 70'er præg er forbindelsen mellem husets tre niveauer. Udenfor har du en kæmpe græsplæne til ungerne eller blot til afslapning - samt stort parkeringsområde med plads til både de ansattes og kundernes biler.

Erhvervsdelen og boligdelen er 2 selvstændige ejerlejligheder. Der er pt. et krav omkring tilhørelsesforhold mellem de to, som der arbejdes på at kunne få en dispensation for. Kontakt os derfor gerne såfremt du kun er interesseret den ene af de to ejendomme.

Område/kvarter
Lunderskov er både by og land og ligger i den vestlige del af Kolding Kommune.
Lunderskov er en klassisk stationsby på 3.096 indbygger, et knudepunkt mellem Kolding / Esbjerg og Kolding / Sønderborg/Padborg/Flensborg, når det kommer til tog trafik men også motorvejs trafik.

KLH Erhverv fremviser gerne ejendommen efter aftale. Kontakt os på Tlf. 70 25 09 25

Forslag til anvendelse

Værksted
Produktion
Lager

Økonomi

Pris i kr.
5.345.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2338 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8724 m²

Faciliteter

Altan
Depot
Bad
Omklædning
Pejs
Hall
Kantine
Spisekøkken
Mødelokale
Parkeringsområde
Terrasse
Toiletter
Port
+Mere

Teknik

Aluport
Lift

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK