SENEST SET
FAVORITTER

Tværvej 1, 6640 Lunderskov

Blandet bolig- og erhvervsejendom i Lunderskov

3.600.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 603531076Type : Andre typer

Velholdt blandet bolig og erhvervsejendom med mange muligheder

Den samlede ejendom består af en pæn bolig på 293 m² samt en særskilt beliggende erhvervsdel på 405 m². Boligen er totalt moderniseret, og fremstår eksklusiv og funktionel med bl.a. nyere stort køkken, nyere gulve, vinduer og døre. Stor vinkelstue med flere udgange til stor træterrasse. Fra stuen direkte adgang til stor indendørs swimmingpool med tilhørende separat bad/toilet og bar.
Særskilt soveafdeling med 2 pæne værelser, hvoraf det ene har direkte adgang til walkincloset samt pænt badeværelse. Stor underetage med 2 gæsteværelser med tilhørende pænt badeværelse. Endvidere forefindes dobbelt garage samt et udhus med port.

Erhvervsdelen indeholder præsentabelt overdækket indgangsparti til kontorafsnit med tilhørende reception, toilet og bad samt pænt køkken. Trappe til 1. salen med stort showroom.
Til eget brug eller udlejning er der 2 store haller, hvoraf den ene er forsynet med stor alu-port og hallen med særdeles god frihøjde. Der er gode til-/frakørselsforhold samt med kort afstand til motorvej. Ejendommen henvender sig til mange, der enten selv vil drive virksomhed derfra, eller bruge ejendommen til udlejningsformål, hvilket vil betyde et særdeles billig husleje for den eksklusive bolig.

Forslag til anvendelse

Showroom

Økonomi

Pris i kr.
3.600.000,-
Pris pr. m² kr.
4.832,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
745 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3337 m²

Faciliteter

Bad
Garage
Toilet
Hall
Reception
Swimmingpool
Træterrasse
Port
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere