SENEST SET
FAVORITTER

Strandvejen 6, 6000 Kolding

Kontordomicil centralt i Kolding

6.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 639S2004Type : Andre typer

Engel & Völkers udbyder palæet VILLA FRANCE i Kolding

Villa France står der over hoveddøren. Det flotte og charmerende kontordomicil ved Kolding Fjord er opført i 1916. Oprindeligt som privatbeboelse samt kontor for direktør Aage Beldringe.

Ejendommens flotte arkitektur udstråler prestige og ordentlighed. De mange flotte detaljer ude som inde, kombineret med den funktionelle indretning, skaber helt unikke rammer for din virksomhed.

Indgangspartiet med 'VILLA FRANCE' og de mange tekniske detaljer i murværket, viser hvad der venter indenfor. En gennemført stil, hvor der er kælet for detaljerne og med stor respekt for ejendommens oprindelige indretning og udsmykning.

Stuenplan byder på reception, køkken, åbent kontormiljø, direktør-kontor med den flotte udsigt over byen og fjorden og udgang til balustraden der omgiver ejendommen mod fjorden.

Underetagen, er charmerende indrettet med buede døre, flotte røde teglklinker og plankegulve. Det flotte gamle murværk er nænsomt renoveret og vedligeholdt, så de tykke mure er en del at udtrykket. Her er også de gamle arkivrum og toiletforhold.

På første sal er ejendommens mange flotte detaljer, blevet en del af indretningen og igen er der tænkt funktionalitet så kontorummene også fungere i dagligdagen.

Øverst i ejendommen er indrette små hyggelig kontorrum alle med et godt kig over fjorden.

Den anlagte parkeringsplads mod vest er unik for ejendommen her på Strandvejen. Det er endvidere tilladt at parkere på vejen.

Palæet, Villa France, er en sjælden mulighed for at få en beliggenhed tæt på centrum, unik udsigt, charmerende arkitektur, parkering på egen grund og et prydende haveanlæg med mange muligheder for udsmykning i et smukt kuperet terræn.

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Pris i kr.
6.500.000,-
Pris pr. m² kr.
19.520,-
Årlige driftsudgifter kr.
99.395,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
298,-

Lokalet

Etage areal
333 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1690 m²

Faciliteter

Arkivrum
Haveanlæg
Parkering
Plankegulv
Reception
Toiletforhold
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere