SENEST SET
FAVORITTER

Vamdrupvej 21, 6580 Vamdrup

Landejendom i Kolding Kommune

8.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90800001513Type : Andre typer

danbolig Erhvervscenter Syd udbyder: Flot ejendom i Kolding Kommune med erhverv og bolig

Hvis I drømmer om at kombinere bolig med erhverv, er denne flotte landejendom i Ødis værd at se nærmere på. Ejendommen er smukt beliggende med udsigt over åbne marker og skov, og med en tilhørende stor hal er det kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad I vil anvende den til. Foruden hallen byder ejendommen også på to garager med henholdsvis et kontor og en lejlighed på førstesalen, mens hovedhuset rummer i alt syv værelser, så her er plads til den store familie.

Hallen er både opvarmet, isoleret og udstyret med en høj rulleport, og den har god plads omkring sig, så større køretøjer nemt kan tilgå den. På nuværende tidspunkt er den indrettet som sportshal, men mulighederne er mange. Ved indgangen til hallen er der udover teknikrum, bad også mulighed for at indrette et kontor, i øjeblikket er dette indrettet som biograf.

Garagen mod vest indeholder en lejlighed bestående af et værelse, et badeværelse og et køkken i åben forbindelse med stuen, og denne kan I eksempelvis leje ud til familiemedlemmer, hvis I godt kunne tænke jer at samle to generationer. Garagen mod øst indeholder derimod et pænt kontor, mødelokale, arkivrum og toilet.

Hovedhuset i halvandet plan fremstår lyst og indbydende. Det rummelige køkken-alrum er udført i delvis åben forbindelse med stuen, så I let kan være sammen på tværs af aktiviteter. I stueplan er der yderligere en stue samt et værelse, et badeværelse med spa, dobbeltbruser og sauna og et bryggers. På førstesalen ligger seks værelser, et walk-in-closet og et badeværelse.

Med markerne, der udfolder sig lige bag hækken, kan I følge årstidernes skiften på tætteste hold. Ejendommen omgives af en parklignende have med en flot gårdsplads og en sydvendt terrasse med et drivhus.

I Ødis værner man om sammenholdet med mange årlige arrangementer og et aktivt foreningsliv. Den lille by har både børnehave og skole, og så er de smukke naturomgivelser ved skov og sø absolut også med til at forskønne landsbylivet. Fra ejendommen er der omtrent ti minutters gåtur til Ødis Sø, og cirka samme minuttal varer bilturen til Sønderjyske Motorvej eller nærmeste supermarked i Vamdrup.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
8.995.000,-
Pris pr. m² kr.
24.051,-
Årlige driftsudgifter kr.
43.937,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
117,-

Lokalet

Etage areal
374 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
13977 m²

Faciliteter

Arkivrum
Bad
Drivhus
Toilet
Mødelokale
Sauna
Sydvendt
Terrasse
Gårdsplads
Køkken
Kontor

Teknik

Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere