SENEST SET
FAVORITTER

Christian X's Vej 39, 6100 Haderslev

8.956 kvm flot kontordomicil

100.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7333 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 62000967Type : Kontor

For VUC sælges flot kontor/undervisningsejendom i udbud

Ejendommen er oprindelig opført i 2013 beliggende i et nyere erhvervsområde ved havnen i Haderslev.
Hele ejendommen er sprinklet, ligesom der forefindes ventilationsanlæg og videoovervågning. På bygningens tag er opsat solcelleanlæg i 2014 – effekt i KW udgør 125 iflg. BBR.
Ejendommen fremstår med ydervægge beklædt med profilplader og med store vinduespartier. Tagdækning er tagpap med hældning og vinduesrammer og døre er alu. Der er store altan arealer på alle etager, ligesom der i stueplan er terrasser til udendørs ophold.

Endvidere er der på grunden opført en stor udendørs overdækket amfiscene, samt cykelskure. På modsat side af vejen er stort parkeringsareal, bold- og volleybane.
Ejendommen er i stueetagen indrettet med stort hall-
område med åben forbindelse til samtlige etager, receptionsområde, café med anretter køkken, stort auditorium med mobil tribune samt diverse undervisningslokaler/grupperum.
Undervisningsetagerne på henholdsvis 1. sal, 2. sal og 3. sal er indrettet med flere undervisningslokaler, grupperum og stilleområder. Alle vægge er opført som glasvægge hvilket giver et utroligt godt lysindfald i hele bygningen ligesom det bidrager til en let ruminddeling med mulighed for ændringer i den nuværende indretning. 4. sal er indrettet som administration med kontorlokaler i forskellige størrelser, café og afslapningsområde. På alle etager forefindes toiletfaciliteter, mindre depotrum mv.

Kælderen er indrettet med toiletfaciliteter, omklædning og idrætshal samt stort teknikrum. Derudover forefindes parkeringskælder med plads til ca. 16 biler, aflåst depot samt fuldt udstyret industrikøkken med tilhørende køle- og fryserum.

I bygningen forefindes flere elevatorer til samtlige etager.

På grund af den meget attraktive beliggenhed i forreste række mod vandet, er der i kommunens masterplan for området lagt stor vægt på at området skal rumme offentlige funktioner der vil kunne tiltrække et stort antal af kommunens borgere.

Haderslev er en by i det østlige Sønderjylland med ca. 22.000 indbyggere og med flere større arbejdspladser i umiddelbar nærhed af nærværende ejendommen, herunder Udbetaling Danmark, revisionsfirmaer samt advokater m.fl.Forslag til anvendelse

Kontordomicil
Kontor

Økonomi

Pris i kr.
100.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
8956 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
13796 m²

Faciliteter

Altan
Depot
Auditorium
Omklædning
Cykelskur
Fryserum
Hall
Parkeringsareal
Receptionsområde
Toiletfaciliteter
+Mere

Teknik

Elevator
Køl
Solcelleanlæg
Teknikrum
Ventilationsanlæg
Videoovervågning
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK