SENEST SET
FAVORITTER

Skallebækvej 11, 6100 Haderslev

Bynært udviklingsprojekt ved vandet og op mod grønne arealer

13.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7333 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 620509997Type : Andre typer

På Skallebækvej i Haderslev er der nu mulighed for at skabe noget helt unik med denne velbeliggende projektejendom

På Skallebækvej i Haderslev er der nu mulighed for at skabe noget helt unik med denne velbeliggende projektejendom lige ved Haderslev Dam og tæt på bymidten. Projektet på ejendommen kunne være mange forskellige, men særlig oplagt vil være plejehjem, hotel, seniorboliger, lejeboliger eller ejerboliger. Mulighederne er selvsagt mange på de i alt cirka 3.800 gode kvadratmeter.

Ejendommen er opført tilbage i 1987 som en del af Haderslev sygehus og var i mange år anvendt af psykiatrien. Bygningen skal i sagens natur gennemgå en ombygning og renovering, men basis for et godt projekt, i en solid ejendom, er bestemt til stede. Den nuværende indretning er oplagt til etablering af fx 45 – 50 boliger med gode fælles- og udenomsarealer eller 70 – 90 hotelværelser.

Installationer til el, vand og varme er trukket rundt i hele bygningen. Der foreligger projekt udarbejdet af arkitekt, som kan formidles ved interesse i ejendommen. Ejendommen er én af i alt fire ejerlejligheder beliggende på et knap 38.000 m² stort grundstykke med udsigt til Haderslev Dam. På grunden er der mulighed for anlæg af gode fællesarealer som fx gårdhave til ejendommens fremtidige brugere. Arealerne ned til dammen kan ikke bebygges grundet beskyttelseslinjerne, hvorfor udsigten ud over de grønne områder ned til dammen er sikret fremadrettet. Nærmeste naboer er friplejehjemmet samt det tidligere Haderslev sygehus.

På det tidligere Haderslev sygehus er der store planer og visioner for de ca. 33.000 m². Ejerne af dette projekt er ved at omdanne de mange kvadratmeter til en helt ny bydel med lokal drevne restauranter i stueplan, lokaler til erhvervsvirksomheder, hotel og ikke mindst eksklusive ejerlejligheder. Dette projekt kører sideløbende med Skallebækvej uden sammenfald i ejerkredsen. Det giver dog et indblik i de mange spændende planer og projekter, der ligger for området. Begge projekter bakkes positivt op af politikere, erhvervsliv og byen i sin helhed.

•Projekt ejendom med perfekt beliggenhed
•Fantastisk miljø med lækker natur og udsigt over Haderslev Dam
•Kort afstand til centrum, motorvej og lufthavn
•Oplagt anvendelse er boligfællesskab for ældre eller seniorer
•Alternativt hotel, lejeboliger, ejerboliger eller plejehjem

Forslag til anvendelse

Hotel

Økonomi

Pris i kr.
13.500.000,-
Pris pr. m² kr.
3.517,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
3839 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
37534 m²

Faciliteter

Fællesareal
Gårdhave

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere