SENEST SET
FAVORITTER

Solsikkevej 9A, 6100 Haderslev

Blandet bolig- og erhvervsejendom

1.675.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 214972Type : Andre typer

Flotte kontorlokaler med gode parkeringsforhold

Blandet bolig- og erhvervsejendom beliggende i roligt kvarter med børnehave og Kløvermark skolen indenfor gåafstand.

Solsikkevej 9 i Haderslev er en unik og attraktiv mulighed for dem, der søger en blandet bolig- og erhvervsejendom med flotte og præsentable kontorlokaler på hele 227 m² samt en rummelig og velindrettet bolig på 172 m². Med et stort parkeringsareal ved erhvervsdelen samt en dejlig have ved boligen, er der rig mulighed for både at drive virksomhed og nyde privatlivet.

Ejendommens kontorlokaler er præsentable og indbydende. De 227 m² byder på rummelige og lyse kontorområder, der kan tilpasses efter behov. Her er plads til både mødelokaler, receptionsområde og individuelle kontorer. De flotte kontorlokaler skaber en behagelig arbejdsplads og nogle gode rammer for både medarbejdere og kunder.

Den tilhørende bolig på 172 m² er med et åbent og funktionelt køkken/alrum, rummelige værelser og en hyggelig stue. Boligen er velholdt og fremstår hyggelig med køkken/alrum og stue som det helt optimale samlingspunkt i huset, hvor der er plads til hele familien. Erhvervsdelen og boligdelen er bygget sammen og er der behov for at ændre fordelingen af ejendommens arealer, bør det være en overkommelig opgave. Der har tidligere været en lille lejlighed imellem de to enheder med separat indgang.

Ejendommen byder desuden på gode opbevaringsrum og en carport/værksted, der giver ekstra plads og muligheder. Dette er ideelt for dem, der har behov for opbevaringsplads eller ønsker at have et lille værksted til rådighed. Med disse faciliteter er der rig mulighed for at udnytte ejendommens fulde potentiale.

Grundarealet er på i alt 3.224 m² og er foruden bebyggelsen, med grusbelagt indkørsel samt parkeringsplads og grønne arealer, med udgang fra boligen er der hyggelig have med terrasse og rig mulighed for at etablere forskellige hyggelige uderum.

Beliggenheden er i et blandet bolig- og erhvervsområde med forskellige erhvervsdrivende samt offentlige institutioner. Dette skaber et dynamisk og varieret miljø, hvor der er gode muligheder for både netværk og samarbejde. Samtidig er der kort afstand til Haderslev centrum, hvor der findes et bredt udvalg af butikker, caféer og restauranter. Her er der også gode offentlige transport muligheder, der gør det let at komme til og fra ejendommen.

Alt i alt er ejendommen en unik mulighed for dem, der søger en kombination af flotte og præsentable kontorlokaler samt en rummelig og velindrettet bolig. Med et stort parkeringsareal, dejlig have, gode opbevaringsrum og carport/værksted, er der skabt gode rammer for både arbejde og fritid. Så hvis du søger en ejendom, der kan opfylde både dine professionelle og personlige behov, så er Solsikkevej 9 det perfekte valg.

Der er planer om, at indlægge fjernvarme i området i 2024.

Forslag til anvendelse

Institution

Økonomi

Pris i kr.
1.675.000,-
Pris pr. m² kr.
3.125,-
Årlige driftsudgifter kr.
16.801,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
31,-

Lokalet

Etage areal
536 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3224 m²

Faciliteter

Opbevaringsrum
Parkeringsplads
Receptionsområde
Terrasse
Køkken
Kontor

Teknik

Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere