SENEST SET
FAVORITTER

Torvet 8D, 6100 Haderslev

På torvet i Haderslev

4.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 214482Type : Andre typer

Projektejendom med smukke detaljer

Projektejendom centralt i Haderslev midtby med flotte detaljer og mange kvadratmeter.

På Torvet i Haderslev udbydes 829 m² fordelt på to erhvervsejerlejligheder, til købers disposition. De to ejerlejligheder ligger på 1. og 2. sal i arkitektonisk flot ejendom med facade til Torvet og langs Nørregade.

Ejendommen har indtil 2019 været fredet, hvor ejendommen blev delvis af-fredet, således at kun en kælder er fredet i ejendommen. Begrundelse for affredningen er: Torvet 8 har en fremtrædende placering i Haderslevs middelalderlige bykerne og har stor miljømæssig værdi. Helt overordnet afspejler gavlhuset med sin tilbygning en traditionel bebyggelsesstruktur. Der er dog tale om et oprindeligt gavlhus fra renæssancen, som har undergået væsentlige forandringer, herunder forhøjelser, facadeændringer og tilføjelsen af den nygotiske gavl mod Torvet fra ca. 1850, samt ikke mindst, en gennemgribende ombygning af bygningsanlægget i 1929.

Adgang til etagerne sker fra indgang via Nørregade, cirka midt på facaden. Fra trappen er der adgang til henholdsvis højre og venstre side. Der findes yderligere en indvendig trappe imellem etagerne.

Ejendommen er beliggende i lokalplanområde 10.60-4 med en bred anvendelsesbestemmelse og må anvendes til offentlige formål, beboelse, liberale erhverv og detailhandel (udvalgsvarer og dagligvarer), samt mindre håndværks- og serviceenheder (frisør, skomager, renseri, guldsmed) i tilknytning til detailhandelen.

En atypisk projektejendom på en meget central placering og med nogle meget flotte detaljer, såvel inde som ude.

Forslag til anvendelse

Guldsmed

Økonomi

Pris i kr.
4.200.000,-
Pris pr. m² kr.
5.066,-
Årlige driftsudgifter kr.
11.778,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
14,-

Lokalet

Etage areal
829 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
413 m²

Faciliteter

Kælder

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere