SENEST SET
FAVORITTER

Folevej 11, 6510 Gram

13,5 hektar stor naturgrund

4.798.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3471-SType : Andre typer

Lystejendom med mange muligheder

Introduktion:
Nordicals erhvervsmægler udbyder nu denne pragtfulde lystejendom, i skønne omgivelser - med egen fiskesø, mulighed for hestehold og meget mere!

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende på en 13,5 hektar stor naturgrund med bl.a. egen fiskesø med tilladelse til put and take. Fole by er et meget aktivt lokalsamfund, hvor I finder friskole, der går fra 0. - 7. klassetrin, SFO, sportshal, børnehave mv. Herudover er der kort afstand til hhv. Ribe og Gram, hvor der forefindes spændende specialbutikker, restauranter, indkøb og kulturelle oplevelser.

Beskrivelse:
Den nyere opførte bolig byder jer indenfor til 197 lyse og varme kvadratmeter, som er opført med en naturlig synergi til resten af ejendommens betagende omgivelser! I bydes velkommen i boligens hall, der fører jer til det flotte køkken/alrum i åben forbindelse med stuen, hvorfra der en panoramaudsigt over søen - og udgang til overdækket terrasseareal med en mindst ligeså betagende udsigt. De resterende kvadratmeter i stueplan fordeler sig ud på et værelse/kontor, badeværelse og et bryggers, der i øvrigt fungerer som boligens bagindgang, med plads til vaskefaciliteter.

På 1. salen forefindes tre flotte og rummelige værelser, hvoraf det ene byder på en fransk altan med kig over søerne. Herudover også et lyst badeværelse med bruseniche og hjørnespa.
Det er ikke en overraskelse, at udendørsarealerne er et kapitel for sig. I får en flot anlagt have, som byder på både simple græsarealer, men også et væld af flotte blomster og frugttræer. Altså, en virkelig sand oase, hvor der er rig mulighed for sjov og leg, men også ren og skær afslapning! Hertil skal naturligvis også nævnes det utroligt rige dyre- og fugleliv.

Til ejendommen hører også en god maskinhal med garage- og værkstedsplads. Der er ligeledes etableret to flotte hestebokse - og skulle hesteentusiasten ønske det, er der rig mulighed for at etablere flere bokse. Ved fiskesøen er der opført en ideel servicebygning med kiosk, toiletter og både inden- og udendørs siddepladser. I tæt afstand hertil er et større græsareal med tilladelse til 20 mobile campere, hvortil der er trukket strøm og vand

Cirka syv hektar af jorden er bortforpagtet land, som udnyttes til økologisk landbrug, og indbringer årligt kr. 30.000.

Forslag til anvendelse

Restauranter

Økonomi

Pris i kr.
4.798.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
29.560,-
Pris pr. m² kr.
19.425,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
120,-
Årlige driftsudgifter kr.
24.987,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
101,-

Lokalet

Etage areal
247 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
135585 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Garage
Hall
Toiletter
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere