SENEST SET
FAVORITTER

Høgevej 4, 7000 Fredericia

618 m² kontorhus

4.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 60301629Type : Kontor

Flot kontorhus med ekstraordinær indretning

Dette skønne kontorhus, og her ikke kun skønne for det gode arkitektoniske udtryk, som ejendommen har udvendig, men også indvendig. Her har arkitekterne kræset for detaljen, for at give rummet det optimale volumen, lysindfaldet er maksimalt uden at være overdrevet, valg af funktioner i huset er rigtigt tænkt, så der er et fantastisk klima indvendigt i bygningen. Valg af materialer er gennemført kvalitet. Der er murede facader, der er tegltag, der er klinker og gulvtæpper som fordeler gulvarealerne. Trægulve er merbau, der er bestemt ikke en finger at sætte på denne ejendoms kvaliteter, og som sagt så forenet af arkitekten til en helt usædvanlig flot ejendom, hvor der vil være et minimalt vedligehold. Stor offentlig parkeringsplads lige ved hoveddøren, fri parkering i hele området. Det giver mindst mulig panik når bilen skal sættes.
Et kontorhus der ligger midt i et veludbygget boligområde, så der er ro, her kan man tillade sig, at åbne vinduerne uden man skal have 'Ørebøffer' på. Et fantastisk hus, med maksimal fleksibilitet, velegnet til 1 eller 2 virksomheder.

Økonomi

Pris i kr.
4.750.000,-
Pris pr. m² kr.
7.686,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
618 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
917 m²

Faciliteter

Fri parkering
Parkering
Tegltag
Trægulve

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere