SENEST SET
FAVORITTER

Tårupvej 4, 7000 Fredericia

425 m2 mondæn, idyllisk landejendom

7.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 20 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 639S1309Type : Andre typer

HOME ERHVERV udbyder 425 m2 mondæn, idyllisk landejendom

10 km sydvest for Fredericia, lige midt i Trekantsområdet, med få kilometer til motorvejsnettet ligger stationsbyen Taulov, og i udkanten af Taulov, tæt på Spang Å, ligger denne helt særlige landejendom på 425 m2 mellem skov og marker med en parklignende have med store smukke træer, der kan nydes fra den meget store og meget flotte nyere terrasse.

Allerede når du kører ind på gårdspladsen, bliver du klar over, at alt er i tiptop stand. Stilfuldt, mondænt og landligt, idyllisk på samme tid. Alligevel bliver man overrasket, når man træder ind i ejendommens lyse hall i modernistisk stil med elegant trappe til førstesalen, og hvorfra der er adgang til to stuer. Fra den ene stue er der både udsigt og adgang til den indendørs swimmingpool, som igen har udgang til terrassen. Ganske unikt.

Køkken-alrummet er stort, enkelt, lyst og funktionelt i kvalitetsmaterialer med et strejf af herskabslandidyl - et sted, hvor man har lyst til at være og med udgang til den dejligste terrasse med den prægtige udsigt til den parklignende have. I forlængelse af køkkenet er et flot, stort og funktionelt bryggers. Badeværelserne i ejendommen er også store, lyse og i enkel stil i topkvalitet.

På førstesalen er 5 skønne værelser med synlige bjælker og to badeværelser. Indvendigt er hele hovedbygningen holdt i rene former, lige linjer, enkelhed og funktionalitet kombineret med smukke brede plankegulve, sprossevinduer, franske døre og synlige bjælker på førstesalen og et helt unikt lysindfald der tilsammen giver en ganske særlig stemning af ro og harmoni svøbt ind i ekstravagant komfort.

Selvfølgelig er her også en vinkælder, tennisbane og uden for naturligvis en moderne, funktionel stald med plads til et anseeligt antal heste. Tilhørende til ejendommen er også 3 garager.

Forslag til anvendelse

Landejendom

Økonomi

Pris i kr.
7.995.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
93.684,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
80,-

Lokalet

Etage areal
1173 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
206844 m²

Faciliteter

Bjælker
Hall
Plankegulv
Swimmingpool
Terrasse
Udsigt
Vinkælder
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere