SENEST SET
FAVORITTER

Vangled 32C, 6720 Fanø

Tidl. søfarts-/efterskole på 3.262 kvm

2.850.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 76 10 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67000739Type : Andre typer

For Fanø Kommune sælges denne større, multianvendelige ejendom - med en naturskøn beliggenhed kun 900 m. fra færgelejet i Nordby

Nu sælges denne multianvendelige ejendom på hele 3.262 kvm - på en både naturskøn og bynær placering.

Ejendommen udgør en del af den tidligere søfartsskole, som blev opført i 1978, og som gennemgik væsentlig om-/tilbygning i 1990. Fra 2006 til 2014 tog ejendommen anvendelse som efterskole, og har i årene herefter været ejendommen delvist udlejet til forskellige formål.

En del af ejendommen (2 værelsesfløje og kantinefløjen) blev i 2018 frasolgt og huser i dag vandrerhjemmet 'Fanø Night & Stay', der er blevet moderniseret og som rummer 50 værelser.

Tilbage er der nu hele 3.262 kvm, der består af 3 større fløje (hvor den ene hænger sammen med vandrerhjemmet) samt et udhus på 130 kvm.

Fløjene er opført i vedligeholdelsesvenlige materialer, fuldmuret i rødbrune mursten og med brune tegl på taget, og rummer tidligere klasselokaler, kontor- og mødelokaler, gymnastiksal med tilhørende omklædningsfaciliteter, aktivitetsrum, toiletsektioner og gangarealer.

I 2006 blev der i den ene fløj nyindrettet en bolig på 167 kvm, som pt. er udlejet.

En del af de øvrige arealer er ligeledes udlejet, idet Fanø Kommune lejer ca. 150 kvm til dagpleje, ca. 85 kvm til jobcenter samt ca. 737 kvm til Beredskabet. For så vidt angår Beredskabets lejekontrakt er sælger (Fanø Kommune) klar til at binde sig til en 10-årig lejekontrakt, der kan rekvireres hos ejendomsmægleren ved seriøs interesse.

I alt kan køber således påregne en årlig startleje på kr. 422.100 – samtidig med, at ca. 1.993 kvm (+130 kvm udhus) overtages til fri disposition for køber.

Fanø Kommune er meget fleksible i forhold til en købers fremtidige anvendelse af ejendommen, og vil se positivt på forskellige muligheder – herunder f.eks. ombygning til beboelse, aktivitetscenter, leisure, hotelaktivitet m.m.

Ejendommen er beliggende i den nordlige udkant af Nordby, med kort afstand til byens faciliteter og fornødenheder – men stadig i naturskønne omgivelser midt i Nationalpark Vadehavet, med udsigt over beskyttede hedearealer, til Kikkebjerg Plantage, Vadehavet og Esbjerg. Fra ejendommen er der kun ca. 900 m. til færgelejet i Nordby. Selve overfarten mellem Esbjerg og Fanø tager kun 12 minutter og færgerne sejler i pendulfart det meste af døgnet.

Da ejendommen er under udstykning fra en del af Vangled 32a – med henblik på selvstændig matrikulering – må køber forvente omvurdering af ejendommen efter denne udstykning. Indtil videre er den offentlige ejendoms- og grundværdi skønsmæssigt ansat ud fra den hidtidige vurdering på Vangled 32c (for alene 2.103 kvm). Da ejendommen ejes af Fanø Kommune, og kommuner er fritaget for ejendomsbeskatning, er ejendomsskatten i salgsmaterialet indtil videre skønsmæssig ansat til kr. 25.925, svarende til 34 promille af den skønnede grundværdi på kr. 762.600.

Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for nærmere aftale om besigtigelse af ejendommen.

Økonomi

Pris i kr.
2.850.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3262 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
9060 m²

Faciliteter

Omklædningsfaciliteter
Udsigt

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere