SENEST SET
FAVORITTER

Limfjordsvej 11, 6715 Esbjerg N

Lager-/produktionsejendom, Esbjerg N

4.650.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001520Type : Lager & Produktion

Fleksibel lager-/produktionsejendom på 1.405 m² i Kjersing Erhvervsområde på en 4.575 m² stor indhegnet grund sælges.

Med en god beliggenhed i Kjersing - Esbjergs attraktive erhvervsområde, som er velkendt for dets gode logistikmæssige placering - udbydes nu denne ejendom til salg eller leje. Ejendommen er bredt anvendelig til mange former for anvendelse indenfor lager og produktion m.v.

Ejendommen er opført i 1996 og tilbygget i år 2000 med et samlet bygningsareal på 1.405, hvor kontordelen er i 2 etager. Bygningen består af 2 sammenhængende haller. Herudover ca. 140 m² overdækket areal langs ejendommens facade. Ejendommen fremstår overalt i en rigtig god og velvedligeholdt stand. Ejendommen er opført i stålbuekonstruktion, udvendigt beklædt med stålprofiler og den ene gavlende mod vejen er udført i mursten. Indvendigt er vægge beklædt, lofter og gavlender er beklædt med troldtektplader. Taget er med eternit.

Lager-/produktionsdelen består af to regulære haller med forbindelse til hinanden. Der er optimale adgangsforhold til lager-/produktionsdelen, del ene hal har 3 porte med en bredde på 4 meter og en frihøjde på 4,2 meter, 2 i gavlenden mod vejen og én i modsat gavlende. Den anden hal har 2 porte en på 3 x 3 meter og én på 4 x 4,2 meter, den ene placeret i gavlen og den anden på langsiden under det overdækkede areal.

Loftshøjden er 3,7 m i siderne og i kip 5,7 m. Lager-/produktionsdelen er ligeledes isoleret og opvarmet dels med kaloriferer blæsere. Gulvene er kørefast betongulv. I den ene hal tillige gulvafløb til sandfang og olieudskiller.

Kontordelen, der er i alt på ca. 150 m² i stueplan og ca. 50 m² på 1. sal er i stueplan indrettet med indgangsparti, herfra på højre side adgang til 2 større kontorlokaler, det ene kontorlokale har adgang til mindre køkkenniche med et par skabe, opvaskemaskine m.v. og i det andet kontorlokale er der adgang til 12 m² stort arkivrum samt trappeadgang til 1. sal, hvor der pt. er indrettet et stort kontorlokale i åbenforbindelse med kontoret i stueplan. Endvidere på 1. sal et par opbevaringsrum, som pt. benyttes til lager. Der er mulighed for udvidelse af kontorlokalet, idet omfang man har behov herfor. Fra indgangsområdet adgang til fordelingsgang, herfra adgang til større kantine, stort herreomklædning med 2 brusenicher samt 2 separate toiletter. På modsat side af mellemgangen toilet og separat dameomklædning med bruseniche. Ind-gangspartiet, mellemgang, kantine, toiletter samt omklædningsrum er alle med praktiske flisegulve.

Ejendommen er beliggende på en 4.575 m² stor grund, indhegnet og med 2 port adgange fra Limfjordsvej. Hovedparten af grunden er befæstet med SF-sten og den resterende del er med kørefastbund med stabilgrus. I terræn på langsiden af den ene hal forefindes endvidere læsserampe. På grunden masser af p-pladser, oplagrings- og manøvreplads.

Ejendommen er bredt anvendelig til lager, lettere eller tung produktion.

Der er særdeles gode tilkørselsforhold på ejendommen og med kort afstand til det overordnede vejnet herunder motorvej E20.


Forslag til anvendelse

Lager
Produktion
Produktionsejendom

Økonomi

Pris i kr.
4.650.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1405 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4575 m²

Faciliteter

Arkivrum
Betongulv
Flisegulv
Toilet
Hall
Kantine
Køkkenniche
Læsserampe
Omklædningsrum
Opbevaringsrum
P-plads
Port
Lager
+Mere

Teknik

Opvaskemaskine

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere