SENEST SET
FAVORITTER

Mandø Byvej 26, 6760 Ribe

Mandø Kro: En UNIK PERLE

2.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7518 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 61802340Type : Hotel & Restaurant

Mandø Kro: En UNIK PERLE i Naturpark Vadehavet

På Mandø omkranset af UNESCO Verdensarv Nationalpark Vadehavet har vi hos EDC Gilbjerg & Madsen den store glæde og fornøjelse over at kunne præsentere jer for Mandø Kro, der nu kan blive din.

Mandø Kro blev opført i år 1900 og har gennemgået flere ombygninger efter ønske fra lokalbefolkningen igennem tiden, og nuværende ejer har sørget for at bevare den gode bygningsmasse centralt i Mandø By, hvilket lokalbefolkningen også har bemærket og dermed tildelt Mandø Kro, Mandø Råds Forskønnelsespris i 2011.

Mandø Kro´s bygningsmasse tilbyder mange forskellige muligheder, du kan fortsætte driften af Kroen eller søge andre spændende initiativer som iværksætter, der kan opstå ud fra denne beliggenhed.

Kroens bygningsmasse består idag af Kroen, som i stueplan har 2 store krostuer, en bar med plads til opdækning, et herre- og dametoilet, industrikøkken, med tilhørende grovkøkken, bryggers og 2 kølerum samt entréer med udgang til de udvendige terrassearealer. 1. salen er idag indrettet med en privat afdeling bestående af bad, stue og 2 værelser samt en gæsteafdeling med ialt 5 værelser og 2 badeværelser.

Ydermere er her et selvstændigt anneks, der byder på 3 værelser alle med separat badeværelse. I alt er der således idag 21 sovepladser og 6 badeværelser tilknyttet Kroen.

Mandø: Adgang til Mandø foregår ved lavvande ad 'Låningsvejen' som bliver oversvømmet 2 gange i døgnet. Mandø er således Danmarks eneste ø, der er påvirket af tidevandet, hvilket driver turisme fra nær og fjern til øen for at opleve dette. Det meste af Øen er idag godt beskyttet af et Havdige der beskytter Mandø.

Nuværende ejer har drevet Kroen i tråd med gammel tradition, dvs. de har tilbudt veltilberedt kromad efter en transport fra fastlandet via traktorbusser, såfremt man som gæst ikke selv ville køre fra fastlandet igennem det naturskønne Vadehav over 'Låningsvejen' og frem til parkeringspladsen lige ved siden af Mandø Kro, som er øens eneste regulære parkeringsplads. Endvidere har der været tilbudt 'Sælsafari' for besøgende gæster på Mandø, det er ligeledes noget som Mandø Kro´s nuværende ejere 'efter aftale med kommunen' har stået for indtil nu.

Her er et enormt potentialle med en beliggenhed så unik som Mandø, midt i vadehavet og med flere kommende og igangværende initiativer fra såvel Esbjerg Kommune, Nationalpark Vadehavet såsom projekterne 'Naturprojekt på Mandø' og 'Dark Skye Mandø Park', hvor projekterne har til formål at øge naturoplevelsen samt skabe nye oplevelser der vil bidrage til øget turisme for Mandø, der ellers har oplevet en pæn vækst siden optagelsen som verdensnaturarv skete i 2014.

Forslag til anvendelse

Bar
Kro

Økonomi

Pris i kr.
2.495.000,-
Pris pr. m² kr.
6.636,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
376 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5282 m²

Faciliteter

Bad
Parkeringsplads
Dametoilet

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere