SENEST SET
FAVORITTER

Tarphagevej 9, 6710 Esbjerg V

Indflytnngsklar restaurantbygning sælges

7.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3326-SType : Hotel & Restaurant

Berømt restaurantejendom sælges. Velbeliggende og indflytningsklar

Introduktion:
Nordicals erhvervmæglere Esbjerg er stolte over at kunne udbyde ejendommen Tarphagevej 9, Esbjerg til salg. En ejendom der gennem mere end 40 år har været domicil for Den Røde Okse (DRO). På grunden lå dengang en SHELL tankstation.

Det er med vemod DRO forlader bygningen, men DRO fortsætter naturligvis sit navn og virke, dog alene som cateringvirksomhed fra egne lokaler på Stenhuggervej i Esbjerg. Lokalerne på Tarphagevej vil fortsat blive anvendt til afholdelse af arrangementer indtil ny ejer er fundet.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende i Sædding i Esbjerg vestlige bydel, tæt ved Fiskerimuseet, Esbjerg Brygge og de 4 Hvide Mænd.

Tarphagevej er en af de nordlige indfaldsveje til Esbjerg og hver dag er der stor og til tider tæt trafik. Ejendommen har således en ikke ubetydelig synlighed og markedsføringsmæssig beliggenhed

Ejendommen har en i alt 2.800 m² stor grund, som stort set er befæstet og udlagt til parkering. Ejendommen ligger op til fredede skovarealer med afmærkede stier og skovsøer.

Beskrivelse:
Ejendommen er jf. BBR opført i 1965 til-/ombygget i 1985 i brune mursten og med built-up tag med lille hældning. Ejendommen fremtræder ude som inde i rigtig god stand.

Du bliver modtaget i et smukt receptions område, nydeligt og moderne indrettet. Her forefindes ligeledes garderobe og toiletter. Der er herfra adgang til den store sal (der kan opdeles i 2 mindre), lille sal samt 2 selskabslokaler. I den sydlige del er der separat indgang til en a la carte restaurant med.

Herudover forefindes moderne industrikøkken med køl, frys, anretning/mellemgang, personalerum, vaskeri m.m. alt centralt anlagt så det er let at servicere de forskellige selskabslokaler.

I gården er opført 3 mindre udhuse på i alt 68 m² som anvendes til lager, flasker m.m.

Fra ejendommen har DRO gennem mere end 40 år drevet restaurant, private selskaber, erhvervsarrangementer og mad ud af huset. Utroligt mange esbjergensere har gennem årende besøgt restauranten, som også er kendt viden om.

I 2006 lukkede man a la carte restauranten og koncentrerede sig udelukkende om selskaber, mad ud af huset og dinner transportable. I den forbindelse købte man ejendommen Stenhuggervej 5, Esbjerg som er optimal indrettet til virksomhedens catering aktiviteter 2020.

Anvendelse:
Ejendommens indretning med restaurant og selskabslokaler gør den vanskeligt anvendelig til andet formål.

Der påhviler en udskudt skat på ejendommen hvorfor det kan være en fordel at købe selskabet hvor i ejendommen er liggende.

Forslag til anvendelse

catering
Catering
Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
7.750.000,-
Pris pr. m² kr.
7.445,-
Årlige driftsudgifter kr.
31.294,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
30,-

Lokalet

Etage areal
1041 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2800 m²

Faciliteter

Garderobe
Parkering
Reception
Toiletter
Lager

Teknik

Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere