SENEST SET
FAVORITTER

Nordskrænten 36, 6705 Esbjerg Ø

Projektgrund på 8.224 m²

3.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3899-SType : Andre typer

Regulært areal til boligbebyggelse

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder en 8.224 m² stor projektgrund til salg. Grunden ligger i landsbyen Andrup - et yderst velfungerende bysamfund i rivende udvikling med skole til 9. klasse og mange aktive foreninger.

Beliggenhed:
Grunden er en hjørnegrund, som er beliggende ud til Nordskrænten og Andrup Byvej. Tilkørsel til matriklerne via Andrupgårdsvej, som er en stille vej uden ret meget trafik.

Grunden ligger i naturskønne omgivelser i udkanten af den hyggelige landsby Andrup - en forstad til Esbjerg. Her er kort afstand til såvel indkøb, institutioner og sport- og fritidsaktiviteter samt motorvej E20. Andrup ligger med ca. 10 minutters kørsel fra Esbjerg.

Beskrivelse:
Grunden er i alt 8.224 m², og består af et regulært areal med 5 matrikler. På Nordskrænten 36 (også benævnt Andruplundvej 1) ligger der en ejendom fra 1853 på 123 m², og dertil et mindre udhus og carport.

Kommunens kommuneplanramme 10-020-100 er gældende for ejendommen. Anvendelsen fastlægges til etage- og lave boliger som tæt-lave og åben-lave boliger. Der kan gives mulighed for friluftsfaciliteter, institutioner, sundhedserhverv, serviceerhverv og liberalt erhverv i en bolig, boligområdebutik, små håndværkserhverv og beslægtede aktiviteter.

Bebyggelsesprocenten fastsættes for åben-lav bebyggelse til max 30 for hver ejendom. For tæt-lav bebyggelse fastsættes den til max 45 for området under et, og for etagebebyggelse til max 50 for hver ejendom.

Grunden ligger i landzone, og der er ingen lokalplan for området. Men sælger har været i dialog med Esbjerg Kommune, som er positivt indstillet overfor et byggeprojekt på grunden.

Anvendelse:
Grunden kan anvendes til boligbyggeri, og her er chancen for at bygge i et område i rivende udvikling.

Salget vil være delvist omfattet af momspligt grundet salg af ubebyggede matrikler.

Kontakt os allerede i dag og forhør nærmere på tlf. 7611 0160.

Forslag til anvendelse

Institution

Økonomi

Pris i kr.
3.500.000,-
Pris pr. m² kr.
28.455,-
Årlige driftsudgifter kr.
4.173,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
34,-

Lokalet

Etage areal
123 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8224 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere