SENEST SET
FAVORITTER

Ravnsøvej 18B, 6818 Årre

Kombineret erhverv og bolig

1.398.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3887-SType : Andre typer

Blandet bolig og erhvervsejendom til salg

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder denne ejendom med blandet bolig og erhverv til salg. Ejendommen har en ugeneret beliggenhed i grønne omgivelser i Grimstrup, og anvendes i dag til virksomhed med granit- og marmorkunst. Tilhørende erhvervsejendommen findes et stort og fleksibelt udeareal samt et parcelhus, som p.t. ikke benyttes til beboelse, men som personalefaciliteter for erhvervsdelen.

Der tilbydes ligeledes mulighed for at købe den nuværende forretning og videreføre denne. Forretningen beskæftiger sig med salg og alt indenfor granitskulptur, samt vandkunst til haven

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende i udkanten af Grimstrup, tæt på hovedvejen med forbindelse til det øvrige vejnet, bl.a. Tingvejen mellem Korskro og Grindsted. Den er placeret i et blandet bolig- og erhvervsområde med omkringliggende virksomheder såsom Gredstedbro Smedeservice ApS og CM Biler. I Grimstrup findes både skole samt fritids- og foreningsliv, og lige ved siden af ejendommen er et større naturområde med marker og skov.

Beskrivelse:
Ejendommen består af 2 bygninger med et samlet grundareal på i alt 2.042 m². Bygningerne er fordelt på hhv. 172 m² bolig og 500 m² erhverv. Fra vejen er der tilkørsel til ejendommen via grusvej.

Boligen er opført som parcelhus i 1975, jf. BBR, opført i røde mursten og med ståltag. Det er indrettet med entré og fordelingsgang, rummeligt køkken/alrum, en stor stue, to værelser, samt badeværelse og bryggers. Boligen fremstår lys og velholdt, men anvendes i dag til opholds- og frokostlokaler til erhvervsenheden, og der er oplagte muligheder for at give huset sit eget præg. I 2001 er der opført en 20 m² havestue i forbindelse med parcelhuset.

Erhvervsbygningen er opført i 1976, ligeledes opført i røde mursten med ståltag. Det består af 500 m², som i dag benyttes til butik og udstillingslokaler. Erhvervsenheden har ligeledes vareudstilling fordelt på det store udenomsareal, hvor der også er god plads til afsætning og parkering m.v. Udearealet fremstår flot og velholdt, og ligger helt uforstyrret og tilbagetrukket fra vejen.

Anvendelse:
Ejendommen byder på mange anvendelsesmuligheder inden for lettere erhverv, og er oplagt til formål der kræver udendørsfaciliter. Bl.a. kan nævnes showroom/udstillingslokaler, planteskole eller lignende specialvarebutik, lager- og mindre hårdværksvirksomhed. Desuden er den velegnet til foreningsformål, ligesom dele af ejendommen kan benyttes til udlejning.

Kontakt Nordicals allerede i dag på 7611 0160.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhverv

Økonomi

Pris i kr.
1.398.000,-
Pris pr. m² kr.
2.080,-
Årlige driftsudgifter kr.
24.602,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
37,-

Lokalet

Etage areal
672 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2042 m²

Faciliteter

Badeværelse
Parkering
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere