SENEST SET
FAVORITTER

Højagervej 1A, 6710 Esbjerg V

Flot og indbydende bolig med tilhørende erhvervsdel

3.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3765-SType : Andre typer

Mulighed for både opdelt og sammenhængende erhvervsdel

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder ejendommen Højagervej 1A + 1B, en skøn kombination af bolig og erhverv i Esbjerg V. Denne ejendom byder på et flot og velholdt parcelhus med tilhørende erhvervsdel. Med separate indgange til både bolig og erhvervsdel, er denne ejendom skræddersyet til den moderne livsstil, der kræver en god balance mellem arbejde og hjem.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende i Sæddings mangfoldige industri- og erhvervskvarter, et område kendetegnet ved blandet erhvervs- og boligbebyggelse. Et attraktivt område både for større og mindre virksomheder.

Beskrivelse:
Denne flotte parcelhus-ejendom består af to veldefinerede sektioner: bolig og erhverv. Boligen strækker sig over 261 m² og byder på et væld af værelser, der kan tilpasses efter behov. Det smukke lysindfald fra de store vinduespartier skaber en indbydende atmosfære i hele boligen. En hyggelig privat atriumgård giver et ekstra fristed til afslapning og hygge.

Erhvervsdelen, på 246 m², er opdelt i kontor- og lagerfaciliteter, hvilket gør det ideelt til en bred vifte af erhvervsaktiviteter. De separate indgange sikrer en klar adskillelse mellem bolig og erhverv, hvilket giver fleksibilitet til ejendommens brug.


Anvendelse:
Denne ejendom er ideel til en familie, der ønsker at kombinere komfortabelt boligliv med en praktisk erhvervsfacilitet. Samtidig kan den også appellere til en iværksætter eller erhvervsdrivende, der ønsker at drive deres forretning fra hjemmet eller ønsker at udleje erhvervsdelen. Med mange værelser i boligdelen og den velopdelte erhvervsafdeling, er denne ejendom klar til at imødekomme forskellige livsstile og behov. Kontakt Nordicals i dag på 7611 0160 og hør nærmere, eller for aftale om en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
3.750.000,-
Pris pr. m² kr.
7.396,-
Årlige driftsudgifter kr.
19.576,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
39,-

Lokalet

Etage areal
507 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1993 m²

Faciliteter

Atriumgård
Lagerfacilitet
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere