SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 41, 6700 Esbjerg

Ejendom med attraktiv beliggenhed i Kongensgade sælges

14.000.000,-
6,34 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3619-S

Kendt forretningsejendom sælges - butikken i stueplan er udlejet.

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere Esbjerg udbyder en af de mest kendte ejendomme i Esbjerg til salg, nemlig Kongensgade 41. Ejendommen har tidligere dannet ramme om herretøjsforretningen Far & Søn - i dag Tøjeksperten . I dag er den nye eksklusive lejer af butikken Bang & Olufsen med deres helt nye konceptforretning. Forretningen er totalt istandsat med helt ny facade og helt nyt lysindfald fra passagen. Det udlejede butiksareal udgør 380 m², heraf 320 m² salgsareal og 60 m² kontor, frokostrum, lager og toilet. Lejemålet er uopsigeligt indtil februar 2029.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende i byens mest attraktive del af gågaden mellem Torvet og Kirkegade. I området finder man velkendte kædeforretninger som Normal, Matas, Kaufmann, Only samt bankerne Nordea, Skjern Bank og Sydbank.

Med indkørsel fra Skolegade forefindes større fælles parkeringsareal, hvoraf de 5 parkeringspladser tilhører denne ejendom..

Beskrivelse
Efter frasalg af en del af bygningen til nyt hotelbyggeri, består ejendommen Kongensgade 41 af et samlet erhvervsareal på 744 m² med mulighed for at etablere 3 attraktive ejerlejligheder. Der er selvstændig indgang til lejlighederne via ny hovedindgang.

Ejendommen er indrettet med hovedindgang til butikken med et stort salgsareal, og i den bagerste del af butikken findes frokostrum, toilet og lager. 1. og 2. sal er på hver ca.123 m² pr. etage, samt 3. sal på ca. 108 m². Disse 3 etager kan omdannes til lejligheder. Herudover stor tilhørende kælder på ca. 123 m².

For så vidt angår energimærkerapporten for bygning nr. 2, så bemærkes det at denne rapport er udarbejdet før renovering af butikken. Etlags-glasruder er således udskiftet, ligesom der er foretaget andre energioptimeringer.

Anvendelse:
I ejendommen er der et stort potentiale i udnyttelse af 1., 2. og 3. sal til lejligheder med mulighed for etablering af store altaner på bagsiden af bygningen.

Ejendommen ligger i et særskilt selskab, og det er muligt at handle anparterne efter nærmere forhandling/aftale.

Kontakt Nordicals på 7611 0160 og hør nærmere.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.025.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.378,-
Årlige driftsudgifter kr.
133.624,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
180,-
Pris i kr.
14.000.000,-
Afkast %
6,34 %
Kr./m²
18.817,-

Lokalet

Etage areal
744 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
543 m²

Faciliteter

Altan
Toilet
Kælder
Parkeringsplads
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere