SENEST SET
FAVORITTER

Niels Lambertsens Vej 14, 6705 Esbjerg Ø

Spændende ejendom med 60 enheder

18.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3531-SType : Andre typer

Esbjerg centrum - Mange udviklingsmuligheder

Introduktion:
Nordicals Erhvervsmæglere udbyder nu en spændende projektejendom, med god beliggenhed i Esbjerg, til salg.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende mellem Niels Lambertsens Vej og Strandby Kirkevej, og der er derfor ikke langt til centrum af Esbjerg. Tæt på ejendommen er der endvidere indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter og grønne områder.

Beskrivelse:
Ejendommen er opført i 1975 med murstensfacader og med et bebygget areal på 1.763 m², heraf 1.530 m² boligareal. Der er 60 kollegieværelser med et areal på mellem 25 - 26 m², som alle har eget toilet og bad samt adgang til fælles køkken, som der er 4 af i ejendommen.
Ejendommen blev oprindelig opført til beboelse for centralsygehusets sygeplejeelever, men aftalen med Esbjerg sygehus udløber i foråret 2022.
Ejendommen står i den oprindelig stand, og der er derfor rig mulighed for, at en køber kan sætte sit eget præg på ejendommen, eller alternativt opføre ny, bygge til eller bygge om på ejendom/grunden.
Der er en god kælder med alle installationer. Her er krybekælder med en god højde, så man nemt kan trække rør og installationer under værelserne i ejendommen.

Anvendelse:
Kommuneplanramme 01-060-040 er gældende for ejendommen. Anvendelsen fastlægges til erhverv med bolig og butikker, dvs., erhverv i form af ikke miljøbelastende fremstillingsvirksomhed inden for håndværk og byggefag, engroshandel, distribution og kontorer. Der tillades støjende eller pladskrævende fritidsaktiviteter, der er naturligt henhørende i et erhvervsområde. Bebyggelsesprocenten fastsættes til max 40 for hver ejendom.

Bebyggelsesprocenten fastsættes til max 40, og bygningshøjden over terræn fastsættes for ny bebyggelse til max 2 etager. Med mindre der kan opnås dispensation fra Esbjerg kommunes side.

Kontakt Nordicals erhvervsmægler på 7611 0160 og book en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Fremstillingsvirksomhed

Økonomi

Pris i kr.
18.000.000,-
Pris pr. m² kr.
10.210,-
Årlige driftsudgifter kr.
135.898,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
77,-

Lokalet

Etage areal
1763 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5655 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Kælder
Krybekælder
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere