SENEST SET
FAVORITTER

Gammelbro 34, 7190 Billund

4 Detailejerlejligheder i centrum af Billund

17.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Morten Halberg
Telefon +45 2892 XX XX Se nummer
E-mail xx@halberg-olsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2022019-2Type : Detailhandel/butik

4 detailejerligheder beliggende Gammelbro 34, 36, 38 & 62 på torvet i Billund centrum, og nabo til det kendte LEGO House.

Halberg & Olsen kan nu tilbyde 4 detailejerligheder beliggende Gammelbro 34, 36, 38 & 62 på torvet i Billund centrum, og nabo til det kendte LEGO House. Alle 4 ejerlejligheder er fuld udlejet til gode stabile lejere i form af Skousen, Mamas Pizzaria, Sport 24 samt en pengeautomat.

De to største lejere har binding frem til hhv. august 2026 og 2027, mens der er binding på pengeautomaten frem til medio 2026. De 4 ejerlejligheder hører ind under to ejerforeninger, der står for den udvendige vedligeholdelse af de to bygninger. Der er ikke vicevært tilknyttet ejendommene.

Billund centrum / Torv har de sidste par år været igennem en gennemgribende transformering, så butikstorv i midtbyen er blevet et attraktivt shoppingmiljø samt et naturligt samlingssted for borgere, besøgende og turister. Torvet er en blanding af butikker, der sammen med den øvrige midtby skaber helt nye muligheder for et mangfoldigt butiks- og hverdagsliv. Ovenpå butikkerne ligger boliger i varierende størrelser, hvor unge og ældre, singler og familier kan trække sig tilbage og nyde udsigten over det levende byrum. Læg dertil, at Butikstorvet både giver adgang til parkering over og under jorden, hvilket giver mere plads til livet på torvet og let adgang til midtbyens mange nye tilbud.

Billund er bl.a. kendt for at have Legoland i byen til at tiltrække både nationale og internationale turister. Dertil er der gode trafikforbindelser til Billunds nabobyer, såsom Vejle, Grindsted og Give.

Med Grindstedvej på bagsiden af bygningerne samt Billund Centret og LEGO House i nabolaget er denne ejendom beliggende i en af de mest kundetrafikeret områder i Billund, og derfor er denne ejendom en unik mulighed for den kommende køber.

For yderligere information eller en gennemgang af ejendommen, er du velkommen til at kontakte Halberg & Olsen.

Forslag til anvendelse

Butik
Butikker

Økonomi

Pris i kr.
17.500.000,-
Pris pr. m² kr.
10.743,-
Årlige driftsudgifter kr.
94.010,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
58,-

Lokalet

Etage areal
1629 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Adgang til parkering
Parkering
Vicevært

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere