SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 61, 7250 Hejnsvig

Projektejendom i Hejnsvig

1.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7631 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 011025Type : Andre typer

Anvendelsesmuligheder: fortsat hoteldrift, projektmulighed for bolig eller dagligvare

Bredgade 61 i Hejnsvig repræsenterer en sjælden mulighed for at overtage en stor projektejendom med udviklingspotentiale. Med en markant beliggenhed i bymidten står denne ejendom frem som en markant del af Hejnsivgs udtryk.

Ejendommen har tidligere fungeret som et hotel, og potentialet for at fortsætte i denne retning er stadig relevant.

Udover hoteldriften er der alternativer til denne ejendom, det kunne være til privat eller offentlig brug. Boliger i og omkring byen er eftertragtet, hvilket gør det til en mulighed at omdanne ejendommen til lejligheder. Med sin store grund åbner det op for muligheden for at udvikle en blanding af boligtyper i hjertet af Hejnsvig.

Et andet alternativ kunne være dagligvarebutik, hvor folk fra byen kan handle ind og få mere liv i bymidten. Ejendommens centrale beliggenhed gør den nem at tilgå, hvilket er en strategisk fordel for både kunder og leverandører. Med den rette planlægning og udnyttelse af grunden, kan det blive en pålidelig og indtjenende kilde til lokal handel. Kommuneplanen giver blandt andet mulighed for maksimalt 80% udnyttelse af den enkelte grund, og mulighed for i alt 1.000 m² udvalgsvarer eller 2.000 m² dagligvarer inden for bymidten.

Når det kommer til udviklingspotentialet for Bredgade 61, er de vigtigste salgspunkter som nævnt, den markante beliggenhed i byen, og den store grund.

Bredgade 61 tilbyder et væld af muligheder. Det er en ejendom der har potentialet til at komplimentere og berige Hejnsvig by, og kan gå fra at være en prominent bygning til en vital del af bymidten. Dette er en sjælden chance for at erhverve sig en ejendom, der bogstaveligt talt ligger i hjertet af Hejnsvigs fremtidige udvikling.

Forslag til anvendelse

Hotel

Økonomi

Pris i kr.
1.995.000,-
Pris pr. m² kr.
2.288,-
Årlige driftsudgifter kr.
63.663,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
73,-

Lokalet

Etage areal
872 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1641 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere