SENEST SET
FAVORITTER

Heimdalsvej 16, 7200 Grindsted

Blandet bolig- og erhvervsejendom

1.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7583 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 71000968Type : Andre typer

Blandet bolig- og erhvervsejendom med god synlighed

- Stor grund på 5.847 m²
- Synlig beliggenhed ud til Vejle Landevej
- Gode parkerings- og oplagsforhold
- 214 m² erhverv og 158 m² bolig

Ejendommen er beliggende på en stor og synlig grund med et samlet etageareal på 379 m², der fordeler sig på 177 m² erhvervsbygninger, 158 m² bolig, en carport på 28 m² samt et skur på 16 m².

Erhvervsdelen er i dag udlejet til ”Danske Stenhuggerier A/S”. Stenhuggeriet betaler en årlig leje på i alt 100.368 kr. for hele erhvervsdelen.

Der er mulighed for at fortsætte med nuværende lejer, og lejeren kan også være interesseret i en længere lejekontrakt. Lejemålet kan også opsiges inden for en periode på 6 mdr., hvis den nye ejer selv ønsker at overtage erhvervsdelen.

Værkstedsbygningen på 117 m² er anvendt af stenhuggeren i dag. Erhvervsdelen vil være velegnet til mange forskellige erhverv.

Boligdelen er på 158 m², og består af ét værelse, soveværelse, to badeværelser, køkken og en dejlig stue. Herudover er der en carport med redskabsrum på 28 m². I forlængelse af boligdelen er der kontorer og mødefaciliteter, der består af to kontorlokaler, mødelokale og et badeværelse på
samlet 60 m², som er en del af det stenhuggeren lejer.

Ejendommen er beliggende ved indgangen til Grindsted, i et efterhånden fuldt udbygget erhvervsområde med store og mellemstore erhvervsvirksomheder og beboelse mv.

Fra ejendommen er der 5 minutter i bil til Grindsted Midtby, hvor Nordea Bank, Grindsted Apotek samt div. dagligvareindkøb kan foretages i f.eks. Netto, Kvickly og Lidl mv.

Fra området er der via Vejle Landevej nem og hurtig adgang til f.eks. Billund Lufthavn, som kan nås inden for blot 15 minutters kørsel. Ligesom der er nem adgang til offentlig transport lige ved rundkørslen til området, ca. 500 meter fra ejendommen. Her kan bussen tages i begge retninger
mod enten bymidten i Grindsted eller fx Billund.

Grindsted ligger i Billund Kommune og har 9.750 indbyggere (2022). Byen ligger 42 km vest for regionshovedbyen Vejle og 49 km nordøst for havnebyen Esbjerg.

Forslag til anvendelse

Apotek

Økonomi

Pris i kr.
1.995.000,-
Pris pr. m² kr.
5.264,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
379 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5847 m²

Faciliteter

Badeværelse
Mødelokale
Parkering
Redskabsrum
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere