SENEST SET
FAVORITTER

Brunde Øst 10, 6230 Rødekro

1.678 m² lager/produktion/kontor

9.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7333 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 64100876Type : Lager & Produktion

 

Velholdt lager-, produktions- og butiksejendom i Rødekro

Ejendommen, som er opført i 2005, er fsv. lagerdelen opført i metalplader og taget er belagt med metalplader iflg. BBR. Administrationsdelen er opført i muresten og taget er belagt med metalplader. Indvendig er ejendommens gulv betonlagt og overfaldebehandlet. Gulvet er et antistøvgulv og vedligeholdelsesfrit. Loftet er beklædt med troltekt-plader og udover den elektriske belysning er der lysindfald fra tagvinduer i kip.

Ejendommen er indrettet med stor lagerhal, flere disponible rum, rum med sluse og lift, kontor, test-og prøverum, teknikrum. Kontorpavillion kan lejes eller fjernes. Administrationsdelen er indrettet med kontorer, kantine, tekøkken, toiletter, teknikrum - på 1. sal på indskudt dæk er der 2 store kontorer. Alt er udført i bedste materialer og ejendommen har løbende været holdt vedlige siden byggeriet i 2005.

Ejendommen er i dag udlejet til Aabenraa Kommune, som anvender den til hjælpemiddelcentral. Ifm. at Aabenraa Kommune bygger nyt, fraflytter Hjælpemiddelcentralen ejendommen medio 2023. Lejer betaler kr. 57.000,00 + moms pr. mdr.

Ejendommen kan købes eller lejes.

Ejendommen kan anvendes af mange forskellige brancher.Beliggenhed

Ejendommen er beliggende i det mest aktive erhvervsområde i Rødekro ganske tæt på motorvejen.

I umiddelbar nærhed ligger en række virksomheder, herunder bl.a. TDC Erhvervscenter, Harald Nyborg, Biltema, Thansen, Shell/7eleven, Aabenraa/Rødekro Fjernvarme, Netto, Jacobs Boligcenter, Messecenter, Davidsen Tømmerhandel, Dania Bikes, McDonald, Burger King, Sunset Boulevard, Als Motor,Peugeot-forhandler og Mercedes-forhandler.et

Der er 20 min. kørsel til den dansk/tyske grænse og der er 30 min. kørsel til Kolding. 5 min. kørsel fra ejendommen ligger det store sønderjyske sygehus. I Aabenraa, som ligger 10 min. kørsel herfra, er der et rigt butiksliv og et aktivt cafemiljø.

Forslag til anvendelse

Produktion
Lager

Økonomi

Pris i kr.
9.900.000,-
Pris pr. m² kr.
5.900,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1678 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4326 m²

Faciliteter

Kantine
Tekøkken
Prøverum
Toiletter
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Lift
Teknikrum

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere