SENEST SET
FAVORITTER

Kristianshåbvej 5, 6372 Bylderup-Bov

Bolig- og erhvervsejendom samt campingplads

2.375.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 214654Type : Andre typer

Landligt og meget naturskønt beliggende ejendom

Kombineret bolig- og erhvervsejendom beliggende naturskønt og landligt ca. 12 km nord for den dansk/tyske grænse. Ejendommen anvendes til mindre campingplads, krostue og med plads til rigtig mange gæster samt en stor og renoveret bolig i 1½ plan.

Kristianshåb camping
Lille og idyllisk campingplads med 25 registrerede plader, hver med el og vandstik. Til campingpladsen tilhører stort multirum med plads til ca. 60 personer til brug for klubarrangementer, familiefester og campingpladsens gæster.
Der er mange og rigtig gode bade- og toiletfaciliteter samt campingkøkken og vaskefaciliteter.

Kristianshåb Kro, et lille stykke Bayern i Sønderjylland
Tidligere ejer drev en meget kendt kro på stedet, hvor kunder kom fra nær og fjern, herunder mange fra Tyskland for at opleve en Oktoberfest stemning med bayerske specialiteter som svineskank og grillkyllingeaftener med vin og øl. Der blev afholdt faste årlige traditionsbundne arrangementer, herunder majfest/Biergarten-åbning, påskebrunch, Oktoberfest samt fast grillbuffet i Biergarten hver lørdag i sommermånederne. Til kroen tilhører en krostue/forsamlingsrum, med en bar, med plads til ca. 50 personer samt et stort og veludrustet industrikøkken. Der er rigtig god plads indvendig og udvendig og stedet var meget brugt til familie- og firmafester. Der blev også leveret meget "mad ud af huset" hvor kunderne kom og hentede den færdige menu.
Med egen udvendig indgang forefindes tillige mindre klublejlighed indeholdende entré, stue med åbent køkken samt soveværelse i tagetagen.

Boligen
Bryggers med indgang til boligen men også med indgang til kroen. Pænt spisekøkken med laminatgulv, god spiseplads og hvidmalede køkkenskabe. Opholdsstue med laminatgulv og brændeovn. Badeværelse er nyrenoveret med klinkegulv, flot skabsarrangement og spabad. Soveværelse med laminatgulv. Overalt har boligen synlige bjælker. Tagetagen er indrettet som en særskilt lejlighed med stue med laminatgulv og trappe fra stueplan, 2 værelser med laminatgulv, vinkelstue med åbent køkken, badeværelse med bruseniche.
Derudover et disponibelt rem. Overalt med lofter til kip og med synlige bjælker. En ejendom der overdrages i drift og med den rette køber, vil forretningen kunne blive endnu bedre.
Prisen er inkl. Alt inventar i erhvervsdelen dog undtaget maskiner til udvendig vedligeholdelse.

Hestestald
Der er indrettet 5 hestebokse med indlagt vand, hørum, garage samt redskabsrum.

Forslag til anvendelse

Krostue

Økonomi

Pris i kr.
2.375.000,-
Pris pr. m² kr.
2.739,-
Årlige driftsudgifter kr.
174.099,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
201,-

Lokalet

Etage areal
867 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
38108 m²

Faciliteter

Bad
Bjælker
Brændeovn
Garage
Spiseplads
Spisekøkken
Laminatgulv
Opholdsstue
Redskabsrum
Spabad
Toiletfaciliteter
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere