SENEST SET
FAVORITTER

Rise Bygade 36, 6230 Rødekro

Unik ejendom

1.545.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7361 XX XX Se nummer
E-mail xx@evaldmoeller.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 50462021Type : Andre typer

Bolig og store lokaler - Brug det som investering eller til eget brug

På Rise Bygade 36 i Rise udbydes denne unikke ejendom til salg. Ejendommen er en blandet ejendom hvor du både har bolig på 1. sal og erhverv i stueetagen. Den oprindelige bygning med bolig er opført i 1897 og erhvervslokalerne er blevet opført i henholdsvis 1977 og 1987. Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt og fremtræder i pæn stand den dag i dag. Værd at nævne er murværket og tag er i rigtig fin stand, samtidig er størstedelen af vinduerne udskiftet til træ/alu vinduer i 2013. Bygningen har siden 2007 været opvarmet med fjernvarme.
I hovedhuset træder man ind i en stor entré hvor vi også finder toiletter. Videre ind finder man en stor sal med indbygget bar, som kan anvendes til fester, arrangementer eller bruges som multirum. Fortsætter man ind i kommer vi til ejendommens anden store sal, hvor der er indsat en brændeovn. Her er store vinduer fra gulve til loft som giver et skønt lysindfald og giver udsigt til den lille hyggelige have med dam. I denne etage er der også 4 store værelser/kontorer/behandlingsgrum samt 3 gode opholdsrum, hvoraf den ene også har en bar. I forlængelse af det største opholdsrum er et fint badeværelse med en stor bruseniche med niveauforskel. Yderligere er der også et stort industrikøkken, et ældre badeværelse med bruseniche, depot med vask og en kælder til opbevaring af vin, konserves osv. På 1. salen finder man en fin lejlighed på 80 kvm med gulve i massiv eg. Lejemålet er indrettet med hele 4 værelser, en stor stue inddelt i 2 så der både er plads til tv-stue og spisestue, badeværelse med bruseniche og køkken med spiseplads. Denne lejlighed er nymalet og indflytningsklar enten til eget brug eller til udlejning . Mod syd er der en fin lille lukket have, hvor solen står på det meste af dagen. I haven er der anlagt en fin træterrasse hvor gode stunder kan nydes. Herfra har du også direkte udsyn til den lille fine dam. En hel speciel ejendom med mange anvendelsesmuligheder. Det kunne være køb og benyt det hele selv, lej det hele ud, brug lejlighed og lej lokaler ud eller byg om til lejligheder - Mulighederne er mange! Book din fremvisning - en ejendom som skal ses.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
1.545.000,-
Pris pr. m² kr.
3.059,-
Årlige driftsudgifter kr.
28.953,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
57,-

Lokalet

Etage areal
505 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1469 m²

Faciliteter

Depot
Badeværelse
Brændeovn
Spiseplads
Kælder
Opholdsrum
Træterrasse
Toiletter
Køkken
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere