SENEST SET
FAVORITTER

Visherredsvej 3, 6330 Padborg

Opført i 1993

2.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7333 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 62001107Type : Andre typer

Nyere erhvervsejendom udbydes i offentlig udbud

Visherredsvej 3, 6330 Padborg

Nyere erhvervsejendom, opført i 1993 - udbydes offentligt til salg til en vejledende salgspris kr. 2.000.000

Bygningen er opført i gule sten med eternittag samt trætermovinduer.

Hovedbygningen på 1872 m² er indrettet med 4 større lokaler, hver på ca. 60 m², 4 større værkstedslokaler fra 198 til 383 m², køkken uden inventar, kantine, 6 toiletter, 2 omklædning/bad, 2 kontorer samt div. teknik og depotrum.
Gulve er hovedsageligt linoleumsgulve og lofter beklædt med troltex plader. Bygningen er opvarmet med radiatoranlæg og gastrålevarmepaneler.

Mindre fritliggende stålpladehal med eternittag og port indrettet med værksted, mindre køkken, toiletrum med fliser og mindre kontor. Bygningen er kun delvis opvarmet med varmepumpe. Den største del af denne bygning er uopvarmet og uisoleret.

Der er ikke foretaget særskilt opmåling af ejendommen i forbindelse med handlen, hvorfor ejendomsmæglerfirmaet og sælger ikke indestår for rigtigheden af de angivne arealer.

Den ca. 1,3 ha store grund er udlagt med græs samt en del bevoksning. Herudover en befæstet gårdsplads med indkørsel langs bygningen.

For Aabenraa Kommune udbydes denne ejendom offentligt til salg efter retningslinjerne i ”Bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens hhv. regionens faste ejendomme” nr. 799 af 24.06.2011. Aabenraa Kommune sælger denne ejendom med fuldstændig ansvarsfraskrivelsesklausul.

For at tilbudsgiver kan komme i betragtning til afgivelse af købstilbud på ejendommen, er det et krav, at tilbudsgiver vil generere et væsentligt antal arbejdspladser på ejendommen.

Ejendommen ønskes derefter solgt til højestbydende

Aabenraa Kommune er ikke forpligtet til at sælge ejendommen og forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne købstilbud samt at optage forhandlinger med budgiverne under de betingelser, der er fastsat i vejledningen til udbudsbekendtgørelsen.

Åbent hus torsdag den 10. sept. 2020 kl. 15,30 til 16,30

Salgsmateriale med tilbudsblanket kan rekvireres ved henvendelse til EDC Erhverv Poul Erik Bech
Yderligere oplysninger fås hos ejendomsmægler Preben Christensen tlf. 20 46 48 68

Skriftligt tilbud på køb af ejendommen med angivelse af kontantpris, ønsket anvendelse - herunder antal arbejdspladser på ejendommen - samt overtagelsesdato, fremsendes/afleveres til EDC Erhverv Poul Erik Bech, Rådhusgade 6, 6200 Aabenraa, att. ejendomsmægler Preben Christensen senest

fredag den 18. sept. 2020, kl. 12,00.

Åbning af budene er ikke offentlig tilgængelig.

I forbindelse med salget skal der udstykkes en grund på ca. 13.563 m². Køber skal selv afholde udgiften til udstykning af grunden. Der foreligger tilbud på udstykning. Køber afholder derudover alle omkostninger i forbindelse med handlen, herunder berigtigelse af skøde, tinglysningsafgifter samt udarbejdelse af refusionsopgørelse.

Ejendommen er omfattet af Lokalplan nr. 107 og er beliggende i delområde 2 og må rent planmæssigt kun anvendes til anlæg og virksomheder i miljøklasse 2-5. jf. Håndbog om Miljø og Planlægning. Ud over de generelle anvendelsesbestemmelser som fremgår § 3.1 kan der inden for delområdet etableres varmeværk og genbrugs-/containerplads.

Køber skal, uanset påtænkt anvendelse søge om byggetilladelse, og der skal foreligge en ibrugtagningstilladelse, inden ejendommen må tages i brug.

Køber gøres opmærksom på, at der foreligger en rapport med oplysninger om brandmæssige forhold på ejendommen. Udgiften i forbindelse med brandmæssige udbedringer, der vil være nødvendige i forbindelse med den fremtidig anvendelse, skal afholdes af køber.

Der er betalt kloaktilslutningsbidrag for ejendommen.

Økonomi

Pris i kr.
2.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2065 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
13563 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Depotrum
Kantine
Linoleumsgulv
Toiletter
Gårdsplads
Port
Køkken
Kontor
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK