SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 18, 4622 Havdrup

Attraktiv blandet ejendom i fremragende stand

4.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 403600372Type : Andre typer

Fuldstændig istandsat blandet bolig- og erhvervsejendom med gode parkeringsforhold. Ejendommen er placeret yderst centralt.

På den velkendte Hovedgaden i Havdrup udbydes her en fuldstændig istandsat ejendom med en god kombination af bolig og erhverv.

Pizzaria, cafe, klinik, frisør - mulighederne er mange

Ejendommen indeholder én boligenhed på 1. sal på 138 m² samt én erhvervsenhed i stueplan på 186 m², og ejendommen har et samlet etageareal på 324 m².

Boligen på 1. sal er gennemrenoveret og fremstår moderne og med smarte løsninger. Udover det flotte køkken alrum er der også et stort, flot badeværelse, 2 gode værelser med walk-in samt en fin entré. Entréen følger dig ned af en trappe direkte til den charmerende baghave med en flot terrasse. Grundarealet er på 1.000 m², hvor der også er et mindre skur/overdækning.

I stueplan finder man erhvervsenheden som også er renoveret og som tidligere har været anvendt til café. Stueplan er opdelt i fire disponible rum, toilet samt et stort rum med store facadevinduer, som giver et godt lysindfald og god eksponering. Erhvervsenheden vil være anvendelig til mange formål såsom fx café, galleri, kontor og lignende. Hvis Solrød Kommune tillader det, kan det også være en mulighed at opdele stueplan til to boliger. Såfremt køber ønsker dette skal køber selv søge tilladelse hos kommunen.

Udover stueplan og 1. sal indeholder ejendommen også en kælder på 55 m², der kan anvendes til mange formål.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
4.995.000,-
Pris pr. m² kr.
15.417,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
324 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1000 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Kælder
Parkeringsforhold
Terrasse
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere