SENEST SET
FAVORITTER

Salbjergvej 33, 4622 Havdrup

Blandet bolig og erhverv med større lager- og værkstedsareal

5.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 403600261Type : Andre typer

Solid, velholdt ejendom på strategisk god placering mellem Køge og Roskilde. Sælges tom til købers eget brug. Grund på 2.000 m².

På Salbjergvej 33 i Havdrup finder I denne velholdte og solide blandet bolig- og erhvervsejendom.

Ejendommen rummer en komplet boligenhed med optimale rammer for privatlivet samt et attraktivt lager/værksted med gode faciliteter.
Ejendommen er opført i hhv. 1987 og 1988 og består af to solide bygninger, som samlet udgør et etageareal på 617 m², fordelt på 151 m² bolig og 466 m² erhverv. Bygningerne er beliggende på en 2.000 m² grund, der både er befæstet og indhegnet. Ejendommen fremtræder moderne og præsentabel og er opført i flotte røde mursten.

Erhvervsdelen er overvejende bestående af højloftede, opvarmede og søjlefrie lager- og værkstedskvadratmeter med et mindre kontor og toilet. Erhvervsdelen er endvidere udstyret med flere porte, mens at det befæstede udenomsareal giver gode muligheder på parkering, oplag samt på- og aflæsning. Boligenheden er sammenhængende med erhvervsenheden, men har en hyggelig aflukket have på bagsiden af ejendommen og med en fantastisk udsigt over åbne makker. Boligen er indrettet med et praktisk køkken alrum, 2 badeværelser samt 2 værelser med mulighed for etablering af flere. Boligen fremstår pæn og i velholdt stand, og den formår at værne om privatlivet og bringe hygge og natur tæt på.

Overordnet set en yderst veldisponeret bolig- og erhvervsejendom i særdeles velholdt stand på en super attraktiv beliggenhed. Ejendommen udbydes tom til eget brug for en køber.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
5.950.000,-
Pris pr. m² kr.
9.643,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
617 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2000 m²

Faciliteter

Toilet
Parkering
Port
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere