SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 24, 4130 Viby Sjælland

Erhverv med tilhørende bolig

3.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2934 XX XX Se nummer
E-mail xx@karhofbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 360Type : Andre typer

8 gode parkeringspladser

Her er en god mulighed for at flytte ind i en rummelig bolig med plads til alle. Huset ligger centralt i Viby Sjælland og byder på mange muligheder. Huset blev oprindeligt opført i 1907 og byder på 434 kvadratmeter i alt, og det er også muligt at drive erhverv fra boligen. Der er ligeledes en stor parkeringsplads til huset.

Fordelingen i m2:

Bolig 140 m2
Erhverv 197 m2
Kælder 77 m2
Udhus 20 m2

I stueetagen finder I en afdeling til den ene side med et lyst køkken, badeværelse og store disponible rum, som I kan indrette på mange forskellige måder. Der er et flot, lakeret trægulv, der binder alle rummene sammen. Der er desuden et rummeligt badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler, samt et ekstra gæstetoilet.

Den anden side af stueetagen er nymalet og har nyt gulv fra 2023, og her kan I indrette jer på mange faconer med både badeværelse, disponible rum og god brugbar kælder.

På husets første sal er der fire værelser i alt og samme type trægulv som i stueetagen. Reposen er stor nok til, at I kan indrette en lille stue eller hyggekrog. Der er loft til kip, og fra et af værelserne er der også adgang til en fransk altan med udsigt ud over området.

Udenfor finder I et hyggeligt og lukket gårdmiljø. Her er lagt fliser, så vedligeholdelsen er nem, og der er nok plads til, at I kan stille havebord, grill og loungemøbler.

Fra Søndergade 24 er I ganske tæt på alt det, I skal bruge i hverdagen. Indkøb er således fem minutter væk på gåben, og der er grønt område med indhegnet areal til hunde lige i nærheden. Skole og daginstitution er heller ikke langt fra boligen, og med togstationen få hundrede meter fra boligen er det også nemt at pendle herfra.

Forslag til anvendelse

Grill

Økonomi

Pris i kr.
3.495.000,-
Pris pr. m² kr.
10.371,-
Årlige driftsudgifter kr.
84.635,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
251,-

Lokalet

Etage areal
337 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
796 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Gæstetoilet
Gårdmiljø
Kælder
Parkeringsplads
Køkken

Teknik

Tørretumbler
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere