SENEST SET
FAVORITTER

Himmelev Bygade 53, 4000 Roskilde

Helt igennem unik og enestående ejendom

15.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Laura Heideby
Telefon +45 2424 XX XX Se nummer
E-mail xx@heidebyestate.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: LH2103Type : Andre typer

En utrolig flot kombineret bolig- og erhvervsejendom, opført i 2000 fremstår i særdeles velvedligeholdt stand.

Meget flot og repræsentativ bolig med et samlet areal på i alt ca. 400 etagemeter inkl. disponible rum. Haveanlæg roligt placeret bag ejendommen, mod syd/vest og direkte til grønt areal. Skønne solterrasser og opvarmet pool.
Ejendommens erhvervsdel er delvist udlejet, og kan benyttes til eget brug eller investering. Boligdelen bliver fri til egen disposition.

Boligen:
Adgang til boligen er via en unik stor hall, som er åbent fra gulv til kip. Herfra er der fuld adgang til resten af boligen, hvor der i stueplan er direkte adgang til en mindre lejlighed (registreret til kælderareal på BBR) som indeholder eget toilet/bad, køkken i åben forbindelse med stue og et værelse. I den anden ende af dette niveau er der adgang til en virkelig god gara-ge med port og plads til 2 biler, samt bryggers og vaskesøjle.
På det forhøjet stueareal, er der 3 gode værelser med eget fælles badeværelse og et stort soveværelse med god skabs-plads samt eget stort og lyst badeværelse. I midten af stueetagen ligger husets hjerte med et flot åbent køkken, spiseplads og stue i direkte forbindelse til en flot og lys havestue. Her kan man virkelig nyde haven, poolen og roen. Ejendommens øverste etage er udnyttet til en flot tv-stue med loft til kip og et større vinduesfag. Fra denne etage er der adgang til en solrig og skøn terrasse.

Erhverv:
Der er 2 erhvervsbygninger fordelt på kontor og lager. Den ene bygning (Bygning 1 på BBR) er i et plan med kontorlokaler, mødelokale, større køkken med spiseplads, toiletter/bad og herfra direkte adgang til lager. Den anden erhvervsbygning (Bygning 3 på BBR) er et nul-energihus, som er opbygget med materialer fra Rockwool og med hjælp fra samme firma. Bygningens stueplan er indrettet med showroom/lager og et mindre the-køkken. 1. salen er med 4 selvstændige kontorer samt 2 toiletter. Begge bygninger samt p-område fremstår meget flot og velholdt.

Placeret i eftertragtet område, tæt til såvel øvrige blandede bolig/erhvervsejendomme. Men ligeledes tæt til boligkvarterer, indkøb, skole og rekreative områder. Kort afstand til ringvejen og videre til motorvejsnettet.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
15.900.000,-
Pris pr. m² kr.
18.974,-
Årlige driftsudgifter kr.
135.844,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
162,-

Lokalet

Etage areal
838 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1841 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Haveanlæg
Hall
Spiseplads
Mødelokale
Terrasse
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere