SENEST SET
FAVORITTER

Smedegade 19A, 4621 Gadstrup

Flot, velholdt og sjældent udbudt ejendom med blandet bolig

11.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11820285Type : Andre typer

Tæt på Roskilde og Køge

Sjældent udbudt landejendom med blandet bolig og erhverv udbydes, tæt på Roskilde og gode tilkørselsforhold. Blot 10 min. til Køgebugt motorvej og 10 min til Holbæk motorvejen.

Stuehuset (bygning 3) byder på 250 kvm. i 2 plan med en rigtig god rumfordeling med entre, badeværelse, trappe til 1 salen, som byder på et stort og rummeligt lyst soveværelse, opholdsrum/stue og 2 værelser, samt badeværelse. Herfra har man en flot udsigt udover markerne.
Stueplan byder, som sagt på entre, badeværelse og fra entre direkte adgang til stue og køkkenalrum og herfra direkte udgang til stor flot syd/vestvendt træterrasse og haven. I stueplan yderlig stort og rummeligt bryggers og 2 gode værelser.
Stuehuset står i en flot og indflytningsklar stand, med gulvvarme i stueetagen, samt på badeværelset på 1. sal. ligeledes er der netop malet og gulvet er slebet (ultimo 2020).
Yderlig har vi en isoleret hestestald (bygning 4) på 100 kvm med 3 hestebokse (der kan evt. laves en 4), vaskeplads med varmt vand og opvarmet sadelrum. Hestefolde og en god ridebane. I forbindelse med hestestalden er der et værksted på 70 kvm.
Bygning 5 har en lejlighed på 145 kvm. i 2 plan, som nemt kan lejes ud, denne er i en flot stand og indflytningsklar. Yderlig en anden selvstændig lejlighed/kontor, som også kan lejes ud, samt et værksted/gildesal på 65 kvm.

Sælger har selv firma i nuværende bygning 6, som er 2 lagerhaller på i alt 584 kvm med en god loftshøjde. Der er gulvvarme i ca. 450 kvm af lageret, samt kontoret på 1 salen på 62 kvm. Der er meget strøm tilknyttet ejendommen med i alt 522 ampere, og der kan nemt etableres op til 1.200 ampere.

Nærområdet har flere gode indkøbsmuligheder og fritidsfaciliteter få km. fra ejendommen. Skolebussen kører lige udenfor døren til Gadstrup Skole.

Alt i alt en meget velholdt, flot og solid ejendom, som løbende bliver gennemgået og vedligeholdt af ejerne.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
11.750.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
52.841,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
39,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1359 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
20000 m²

Faciliteter

Badeværelse
Opholdsrum
Træterrasse
Kontor
+Mere

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK