SENEST SET
FAVORITTER

Frederiksborgvej 402A, 4000 Roskilde

Eksklusiv liebhaverejendom

26.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 10819312Type : Andre typer

Liebhaverejendom med erhverv og ca. 28 tønder land

Omgivet af 28 tønder land med et rigt dyreliv, eng mod fjorden, græsfolde med oplagt mulighed for hestehold, park, gamle bøgetræer og store rododendron findes der en sand skjult perle med 600 m² hovedhus og 88 m² orangeri, store teaktræ terrasser og udendørs swimmingpool. I storslået smukt landskab omgivet af marker og med en udsigt man aldrig bliver træt af.

Ejendommen er bygget ind i en skrænt, så den fremstår i pagt med naturen.

Ejendommen er opført i 1963 med et hovedhus på 303 kvm bolig, samt 303 m² underetage. Huset er isoleret og opvarmes med jordvarme. Ejendommen er opført i røde mursten, der bidrager til en stemning som en sydlandsk bolig med skodder og blåregn. Hovedhuset med de samlede 606 m² giver mange muligheder, og de nuværende ejere udlejer i dag en del af huset som møblerede ferieenheder. Der er rigtig mange kvm. i denne bolig, der har uanede muligheder for en ny ejer, hvad enten man vil benytte hele ejendommen selv - eller fortsætte med nuværende koncept.

Stuehuset fordeler sig over to plan. Centralt i stueplan findes rummeligt køkken fra Hanstholm med direkte forbindelse til spisestue og terrassen. Herfra kan man nyde den flotte panoramaudsigt ud over Roskilde Fjord og den fredede halvø Bolund. I forbindelse med spisestuen er der direkte adgang til stue med smuk svensk brændeovn. Herfra adgang til det store orangeri med 6 m til loftet, som indbyder til store fester med glade gæster og har forbindelse til haven med en idyllisk lille oase omkring pool området. Endnu en stue i forlængelse med spisestuen med 5 gulv til loft vinduer med udsigt over parken. Derudover 7 soveværelser forbundet af en gang med svensk brændeovn, gæstetoilet og 2 badeværelser. Underetagen er indrettet med teknik rum, vaskerum, tørrerum, stort depotrum, grovkøkken, storstue, spisestue, soveværelse samt gæstetoilet og badeværelse. De 2 etager forbindes af fin egetræstrappe og en køkkentrappe. Yderligere forefindes der i underetagen separat gæsteafdeling med 2 værelser en suite, badeværelse og mindre the køkken velegnet til f.eks. au-pair.

Der er fokuseret på lysindfaldet fra alle verdenshjørner, så man kan nyde den smukke udsigt, hvor end man kigger hen, hvilket giver en harmonisk bolig med en indbydende atmosfære. Desuden 4 dobbelt carport. Nuværende ejer har boet i ejendommen siden 1995, og ejendommen er løbende renoveret og flot vedligeholdt med respekt for husets oprindelige byggestil.

Grunden - og de tilhørende bygninger som ligger i god afstand fra hovedhuset.

Til ejendommen hører flere bygninger, som alle tjener deres formål. Sælger driver i dag virksomheden Midlertidigbolig I/S ? se gerne deres hjemmeside, hvor alle ferieboligerne kan ses. Virksomheden tilbyder ophold i møblerede ferieboliger af varierende størrelse fra 1 til 3 soveværelser til internationale gæster, turister, genhusning samt gæster med et midlertidigt behov for et hjem. Virksomheden havde i 2019 en omsætning på ca. kr. 1,7 mio. og med mulighed for at overtage ved en virksomhedshandel.

Alle 4 ferieboliger er i flot stand med egen indgang og have. Fra alle ferieboliger er der direkte udgang til den store park. Ferieboligerne opvarmes med stort udendørs luft til vand anlæg fra 2017, ligesom der er nyt tag og nyere alu/træ termovinduer. Bygningen er på 400 m².

Herudover et stort drivhus på 2.000 m². med faste vægge og beton gulv, som i dag udlejes til private til opbevaring af mindre både og campingvogne.

Yderligere har matriklen sit eget vandværk og i forbindelse med denne bygning et mindre kontor. Ejendommen er blevet kloakeret i 2020, (bidrag betalt) så alt spildevand løber til Fors kloakforsyning.

Bygning 2 består af lagerhal på 322 m² med god højde, nyere tag med 120 solceller som bidrager til ejendommens elforbrug. Hallen bruges i dag til diverse maskiner samt værksted. I forlængelse af hallen ligger der en selvstændig nyindrettet godkendt helårsbolig med skøn udsigt over fjorden på 125 m², der i 2020 har fået nye hårde hvidevarer og luft til vand anlæg.

Ejendommens matrikel har mange forskellige folde, kroge og idylliske områder, og en indhegnet hestefold på ca. 5 tønderland mod Frederiksborgvej og fjorden. Ejendommen kan ikke udstykkes, da den ligger i landzone og kystnærhedszone. Der er tilskud for bræklægning fra Miljø og Fødevareministeriet for 7.8 hektar.

Trods den naturskønne og private beliggenhed er der kun 10 minutters kørsel i bil fra Roskilde Centrum og en god badestrand ved Vigen Campingplads. Roskilde er en fantastisk inspirerende by med mange specialbutikker, spisesteder, Ros Torv, events og mange kendte vartegn som Roskilde Domkirke og Vikingemuseet.

Velegnet til den store familie, entreprenør med behov for eget domicil, kreativ investor, der ønsker at bo i dette helt særlige naturparadis med et unikt forretningskoncept med god omsætning og mulighed for yderligere udvikling.

Både -/campingopbevaring antal 40-50 pladser. Sælger oplyser der er indgået lejeaftaler med 1 års binding for lejeperioden.

Midlertidig bolig "feriebolig" - oplyses af sælger til at være udlejet på månedsbasis og kan opsiges løbende måned + 30 dage.

Forslag til anvendelse

Campingplads

Økonomi

Pris i kr.
26.495.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
42.779,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
13,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3263 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
147244 m²

Faciliteter

Badeværelse
Brændeovn
Depotrum
Drivhus
Gæstetoilet
Swimmingpool
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Jordvarme
Solceller

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK