SENEST SET
FAVORITTER

Hovedvejen 174, 4320 Lejre

Veldrevet autoværksted med bolig

6.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 403600409Type : Andre typer

Ejendommens placering ud mod Hovedvejen sikrer særdeles god eksponering. Mulighed for at overtage igangværende drift alt inkl.

Hovedvejen 174 i Osted er en kombineret bolig og erhvervsejendom beliggende mellem Roskilde og Ringsted. Ejendommen rummer et samlet etageareal på 464 m2 bestående af 339 m2 erhverv og 125 m2 bolig. Hertil hører yderligere en god kælder i boligkvalitet på 52 m2. Bygningerne er beliggende på en 1.728 m2 stor grund, delvist indhegnet og befæstet. Ejendommen er meget synlig fra den trafikerede Hovedvej hvilket sikrer god eksponering.

Ejendommens erhvervsenhed på 339 m2 er indrettet som autoværksted og huser i dag R.B Autoservice som er et velkendt autoværksted samt biludlejning. Erhvervsdelen er overvejende bestående af et veldisponeret værksted hvortil der hører kontor, modtagelse/venterum, toilet og tekøkken. Erhvervsenhedens førstesal er indrettet som hobbyrum men kan tjene flere forskellige anvendelsesformål, og er netop opdateret med nye ovenlysvinduer, gulv, isolering og tag. Store dele af erhvervsbygningen er altså udstyret med nyt tag, mens der netop er lagt stort solcelleanlæg på værkstedsdelen. Værkstedet er udstyret med høj port og plads til 4 lifte hvortil der er indkørsel fra ejendommens bagside. I administrationsbygningen er der indgang fra Hovedvejen samt port.

Ejendommens boligenhed fremstår i yderst præsentabel stand med sin hvidpudsede facade og nye sorte tegltag. Boligen er i to plan og rummer 3 værelser, køkken og badeværelse. Boligen har en hyggelig, privat og aflukket have der er græs- og flisebelagt.

Ejendommen er beliggende på en god befæstet grund der sikrer gode mulighed for oplag, parkering samt på- og aflæsning. På ejendommens bagside findes det store befæstede areal. Herfra er der også indkørsel til værkstedet, om end indkørsel også kan ske fra Hovedvejen. Ejendommens placering ud mod Hovedvejen sikrer særdeles god eksponering.

OBS: Ejendommen huser i dag et yderst veldrevet og økonomisk attraktivt værksted og biludlejning. Køber kan efter aftale og nærmere bestemmelser overtage igangværende drift. Sælger driver fortsat værkstedet indtil et salg af ejendommen, og tilbyder at stå til rådighed i en passende periode for at sikre en smidig overdragelse af kunder, procedurer osv. Alt inventar, udstyr, udlejningsbiler mv. kan medkøbes. Alternativt kan ejendommen tjene mange andre anvendelsesformål.

Forslag til anvendelse

Ejendommens boligenhed

Økonomi

Pris i kr.
6.500.000,-
Pris pr. m² kr.
14.009,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
464 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1728 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Kælder
Tekøkken
Parkering
Tegltag
Hobbyrum
Port
Køkken
Kontor

Teknik

Lift
Solcelleanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere