SENEST SET
FAVORITTER

Hovedvejen 180, 4320 Lejre

Tidligere tankstation med potentiale i attraktivt område

4.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 40302481Type : Andre typer

Fuldt befæstet grund på 4.049 m² med tom bygning som er klar til ibrugtagning. Særdeles central og synlig beliggenhed i Osted.

Denne velbeliggende ejendom på Hovedvejen 180 i Osted tilbyder et spændende potentiale for investorer og virksomheder. Den tidligere tankstation står tom og er klar til en ny ejer, der kan anvende ejendommens bebyggelse og det befæstede område rundt om til egen virksomhed, eller evt. kigge ind i mulighederne for at omdanne ejendommen til et andet projekt.

Ejendommen har et grundareal på 4.049 m², og et samlet bygningsareal på 448 m², som senest har været anvendt til bilforretning med tilhørende værksted samt endvidere synshal. Værkstederne har en loftshøjde på henholdsvis 3,87 m og 3,81 m. Herudover medfølger der en autolift, olieudskiller samt bremse prøvestand. Kontorafsnittet er indrettet med køkken, to kontorrum, to disponible rum samt to toiletter. I forlængelse af kontorafsnittet er der to større garager, som er indrettet med højt til loftet og porte i hver ende. Grundarealet er fuldt befæstet, og har særdeles gode parkeringsmuligheder samt aflæsning- og pålæsningsmuligheder.

Ejendommen har aktuelt ingen lokalplan, men ud fra kommuneplanen 13.E1 for området kan følgende erhvervsaktiviteter foregå på området.
Specifik anvendelse er angivet til åben-lav boligbebyggelse, kontor- og serviceerhverv, let industri og håndværk, butikker med særligt pladskrævende varer. Herunder butikker med pladskrævende varegrupper, industri, håndværks-, lager- og værkstedsvirksomhed samt service-, kontor- og laboratorievirksomhed. Den maksimale bebyggelsesprocent er 45 % af den enkelte ejendom, og der må maksimalt opføres 2 etager.

Ejendommen egner sig til en lang række forskellige formål, hvor den centrale og direkte beliggenhed til den trafikerede Hovedvejen sikrer god synlighed og nem adgang for kunder og besøgende. Ejendommen er indhegnet hele vejen rundt med 2 indkørsler, og der er en lang salgsfacade mod Hovedvejen.

Osted er en by i vækst og udvikling med et stort behov for nye virksomheder og servicetilbud, hvorfor denne ejendom tilbyder en unik mulighed for at etablere en succesfuld virksomhed i et attraktivt område.

Forslag til anvendelse

tankstation

Økonomi

Pris i kr.
4.000.000,-
Pris pr. m² kr.
8.929,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
448 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4049 m²

Faciliteter

Parkeringsmulighed
Toiletter
Port
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere